Aktywne Wpisy

Owlosiaty-Dzik +338
#afera #oszukujo #zalesie
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.
tl;dr: Kupiłem za 4500 zł piekarnik który okazał się badziewiem, support ma mnie w nosie a na to wszystko zarówno #hisense jak i #mediaexpert nie pozwalają mi na dodanie negatywnej opinii. Nie kupujcie Hisense bo to jest jakiś nieśmieszny żart.
arcxa +310
Jednym z wielkich zwycięstw wojny damsko-męskiej jest wmówienie kobiecej populacji, ze taniec na rurze jest w 100% dla sportu. Programowanie idzie tak głęboko, że baby same będą bronić tej formy rekreacji jak ktoś powie, że to tylko kręcenie tyłkiem, żeby faceci mogli popatrzeć.
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
"to jest sztuka, ty incelu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #rozowepaski #poledance #
źródło: 628e38307f253
Pobierz

Według mnie źle. Mam kilka scenariuszy, mogą się łączyć, jedno nie wyklucza drugiego
1. Zostanie przyjęte Euro, traktaty unijne dot. federalizacji wejdą w życie, na skutek czego poziom życia Polaków poleci bardzo mocno w dół.
2. Ukraina, Litwa, Łotwa, Estonia przegrają starcie z Rosją, następnie Polska zostanie zaatakowana i po raz kolejny w historii zostanie poligonem dla Zachodu i Rosji. Ameryka w tym czasie będzie zajęta swoim konfliktem z Chinami, wybucha III wojna światowa.
3. Rynek matrymonialny oraz rynek mieszkaniowy będą kontynuowały bicie rekordów absurdu. Młodzi dopiero wchodzący w dorosłość nie będą zainteresowani udziałem co stworzy kolejne problemy.
4. Młodzi widząc swoje perspektywy zaczną masowo wyjeżdżać z kraju. Ci, którzy zostaną będą próbowali żyć poza systemem. Nie będą rodzić dzieci, będą wybierali kradzieże/socjal/garnuszek rodziców zamiast pracy. Gospodarka zacznie się kurczyć w tempie przyspieszonym.
5. Polska zostanie zalana muzułmanami, w perspektywie 1 pokolenia muzułmanie będą mieli większość i wybiorą własny rząd.
Może jednak ktoś lepiej widzi przyszłość Polski?
#polska
#gospodarka
#ekonomia
#polityka
#przyszlosc
@dawid-poselski: Słuszne przewidywania co do przyjęcia euro i federalizacji - błędne co do wpływu tych dwóch zdarzeń na poziom życia Polaków (wystarczy popatrzeć na to jak potoczyły się losy zaboru pruskiego i rosyjskiego żeby widzieć różnicę cywilizacyjną i efekty przynależności do zachodniej strefy wpływów).
My jesteśmy
@PfefferWerfer: Tutaj się nie zgadzam. Wcześniej przyjęte traktaty o federalizacji i ostatnio ustawa o relokacji