Wpis z mikrobloga

Przymierzam się do zakupu słuchawek gamingowych z mikrofonem, bezprzewodowych lub takich pod USB-C, jack 2in1. Myślałem od czymś od Razera, gdyż mam klawiaturę i mysz tej firmy i jestem zadowolony. Oczywiście jestem otwarty na inne marki. Obecnie mam Arctisy 1, ale nie jestem z nich zbyt zadowolony, a JBL na bluetooth, które stosuje do telefonu nie sprawdzają się za bardzo w grach online.
Może ktoś ma jakieś fajne do polecenia? Budżet myślałem 200-300zł, ale jak warto mogę dołożyć do 400zł.
P.S. Słuchawki bezprzewodowe z reguły są na baterię, czy maja wbudowany akumulator?
#pcmasterrace #pytanie
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ralphs: Nie no, nie przesadzajmy - nie będę się bawił w żadne streamowanie czy coś. Raptem z ziomkiem pogadać podczas gry w Ligę / CoDa / cokolwiek. Żeby było mnie słychać choć w miarę dobrze i elo benc
  • Odpowiedz
  • 0
@razzor91 wiadomo. Co nie zmienia faktu, że za 400zl możesz ogarnąć lepszy zestaw słuchawki + mic, aniżeli headset. A jak pójdziesz w IEMy zamiast klasyczne słuchawki nauszne/wokółuszne, to już w ogóle dźwięk będzie nieporównywalnie lepszy niż w gamingowym headsecie( )
  • Odpowiedz