Wpis z mikrobloga

ziomeczkowie serdecznie, czy ktoś spotkał się z przypadkiem, ze edibles po prostu nie działają? mam już 99% pewność, ze kannbinoidy oral NIE DZIAŁAJĄ. myślałem, ze to tolerancja a ja coś zle robię, ale po użyciu 3 przepisów (wszystkie chwalone), zmarnowaniu 30g pysznej amnezji, zjedzeniu 10 żelków hhc 45mg (si, 450mg hhc na raz), 7 żelków thcp (7x15 powinienem dwa dni spać),. spożyciu ponad 100g.ABV w różnych konfiguracjach, w tym 30g na raz z jogurtem i oliwą stwierdzam, ze nie działa na mnie oral. raz spotkałem się z taką opinią i jest to spowodowane uposledzeniem trawienia oraz,ze można to wyleczyć, bodaj zabiegiem xD jednak google z haseł "ediblies na mnie nie działają" czy "zaburzone wchłanianie thc" nic nie wypluwa sensownego.
tyle stracić xD to prawie jak mie mieć węchu xD #narkotykizawszespoko #wykopjointclub
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jony-terrt: na mnie działają, mimo ze mam duzą "tolerancje", jaram sporo i to od kiliunastu lat (stary jestem). Ale jak mi sie zdaza cos zjesc to mnie zawsze pozamiata, a jak nie pozamiata to długo trzyma . Wiec moze faktycznie masz coś z trawieniem... ale czy jest to powód do dramatu? ;) nie wiem, osobiscie wole jarac niz jeść i na pewno na zadne leczenie z tego powodu bym sie
  • Odpowiedz