Aktywne Wpisy

Wolicie samotność czy związek?

źródło: temp_file891416692425439715
Pobierz
Od kilku dni różowa mnie tak w-----a, że zastanawiam się nad rozstaniem (wczoraj już byłem niemal zdecydowany by to zrobić) a ja za 2 godziny jadę z nią do mojej mamy i ojczyma na weekend na Podhale. Jadę chyba tylko ze względu na nich i dla siebie by odpocząć od wszystkiego (jej nie liczę). Coś czuję, że po dzisiejszym dniu będę znów singlem. Brawo ja ( ͡° ͜ʖ ͡°
Jakiś czas temu zdiagnozowano u mnie przepuklinę przełyku. (lvl30, czas zamawiać śmieciarkę). Nie wiadomo czy genetycznie, czy od #!$%@? jak świnia. Szukam jakiegoś dobrego gastrologa, lub osteopaty najlepiej w Warszawie, który by mi powiedział dokładnie, czy mogę z czymś takim ćwiczyć na siłowni? Bo jeden mówił ze niezbyt, a drugi mówił żebym ćwiczył, to wtedy będę się czuć lepiej xD
Ugułem to żaden ze mnie k--s, ciezary raczej targam przeciętne, tak np na klate 85 kg, przy wzroście 185, budowie krępej i zastanawiam sie czy mogę sobie zrobić krzywdę, czy mogę iść dalej, czy odpuścić sobie niektóre ćwiczenia, takie jak wyciskanie na ławce czy martwy ciąg, czy starczy ze zachowam umiar i będę dobrze sie rozgrzewać.
#choroby #zdrowie #lekarz #medycyna #gastrologia #silownia
@Lomza_eksport: Za serio brałeś polecenie głębokiego gardła