Aktywne Wpisy
paxtax +6
#hydraulika Jak odkręcić taką srubę? #remontujzwykopem

źródło: Zrzut ekranu z 2024-12-06 16-12-16
Pobierz
Ech, dorosły chłop ze mnie, a płaczę jak bóbr.
Mieszkam w domku jednorodzinnym. Latem przychodziła do mnie taka pół-oswojona kotka, której dawałem jeść. Jak zaszła w późną ciążę, to wystawiłem jej pudełko na tarasie, żeby ona mogła bezpiecznie urodzić, a ja ją złapać i wysterylizować i z czasem zabrać i rozdać dzieciaki.
Po urodzeniu w połowie września początkowa nie skorzystała z "oferty", tylko jak zwykle raz dziennie przychodziła coś przekąsić. Ale jak zrobiło się
Mieszkam w domku jednorodzinnym. Latem przychodziła do mnie taka pół-oswojona kotka, której dawałem jeść. Jak zaszła w późną ciążę, to wystawiłem jej pudełko na tarasie, żeby ona mogła bezpiecznie urodzić, a ja ją złapać i wysterylizować i z czasem zabrać i rozdać dzieciaki.
Po urodzeniu w połowie września początkowa nie skorzystała z "oferty", tylko jak zwykle raz dziennie przychodziła coś przekąsić. Ale jak zrobiło się

źródło: 20240930_142608
Pobierz
#p0lka
#lewandowski
#bekazlewactwa
#lewackalogika
źródło: Zrzut ekranu 2024-01-15 165404
PobierzAle prawda jest taka, że to cały czas mentalnie zwykła Karyna ze wsi która nie potrafi nic mądrego powiedzieć.
Mózgu sobie nie poprawi operacją plastyczną
Komentarz usunięty przez moderatora
Ty Polaku nawet jak chodzisz do filharmonii, uczestniczysz w ciekawych seminariach i udzielasz się klubach dyskusyjnych lub wspólnotach to g---o się znasz, bo żeś świat poznał tylko na wczasach w Turcji lub Grecji.
* C--j wie, może tak było, wiem jak bywa w
nagle ją na odwagę wzięło jak PiS został dawno strącony z stolika. Przestała milczeć, ojej, jak bohatersko XDDD
Legionowo, 2012 rok
źródło: chcebycglosemkobiet
Pobierz