Wpis z mikrobloga

@bArrek nie jem ale chyba zaczne, moj znajomi wpierdziela z waflami ryzowymi i mowi ze jest git a ja to bialko ciagle pije co mnie po nim bierze na wymioty, chyba sie trzeba przerzucic
  • Odpowiedz
@kyIiejenner: ja po próbach kupuję te zwykłe z kfd tam w takim biało różowym(?) opakowaniu, jagodowe albo waniliowe, tylko te mogę pić codziennie i mi nie przeszkadza smak. A też pytanie ile ty tego białka pijesz i czy z wodą czy z mlekiem i ile % jak tak, bo ja z wodą ok. 300ml na 3 miarki jednorazowo i odstawiam na parę minut żeby nie było tak spienione po szejkowaniu
  • Odpowiedz
@Eremites ja pije z mlekiem i zalezy jak mi duzo brakuje to nawet kilka razy dziennie bo d00pa sama sie nie robi a juz mam dosc na maksa tego bialka, zaczne chyba serio jesc twarogi itp
  • Odpowiedz
@kyIiejenner: ja zacząłem dodawać do jedzenia.
Owsianka + białko + banan i jakieś ziarna albo orzechy
"lody" z białka, jakiegoś słodzika, kakao, banana i kostek lodu, całość zmielona w blenderze.
  • Odpowiedz
@kyIiejenner: Spróbuj sobie kiedyś nabyć białko bezsmakowe WPH, aby zobrazować Ci jego smak powiem, że przypomina wymiociny w sytuacji kiedy zwymiotowało się wszystko i leci gorzka żółć.
  • Odpowiedz
@kyIiejenner: nie wiem ile potrzebujesz, bo wiem że generalnie aby był jakiś przyrost to 1,8-2,2g/kg masy ciała dziennie wystarczy, ale jak ćwiczysz samą dupę to na pewno nie potrzebujesz tych tam 100g białka czy ile ty możesz ważyć. Nawet w sumie nie musisz specjalnie się zmuszać do tego. Chyba że o dupie to mówisz w przenośni a tak to całe ciało ćwiczysz i chcesz mieć przyrost mięśni a nie skupiasz się
  • Odpowiedz
@Eremites cwicze cale cialo z ta dupa to napisalam tak o, chodzi mi tylko i wylacznie o sam smak, ciezko mi to cale wypic, jak juz mam pic to sie zbieram troche czasu i sam ten smak sprawia ze mi sie cofa az
  • Odpowiedz