Wpis z mikrobloga

#gielda KGHM i CD Projekt zejdzie poniżej 100 czy jeszcze niżej? Bo zastanawiam się nad zakupem tych spółek i czy warto? Myślałem jeszcze o Orlenie w okolicach 60 zl
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RomanPL: z KGHM ułatwisz sobie zerkajac na wykres #copper
jak zacznie odbijac wraz z chinami to będzie znak, ze mozna ładowac do wora
Teoretycznie okolize 100zł to i tak dobre poziomy. Mozesz zostawic do dalszego usredniania lub ciąć stratę i czekac na kolejne wsparcia/sygnały
  • Odpowiedz
  • 0
@widmo82: dzięki będę obserwował. Co do CD Projekt myślę że zejdzie poniżej 100. KGHM okolice 90 zł i ładujemy do wora smieciucha miedziowego. Coś jeszcze polecasz? CCC? Wittchen? Może bańki do obserwacji?
  • Odpowiedz
@makler___gieldowy ceny spadają ale konsument jest słaby a przedsiębiorca niepewny, zeszłoroczne wzrosty zysków to efekt inflacji a nie rozwoju rynku (poza niektórymi gałęziami jak elektryki naturalnie), surowce zaczną odbijać w drugim kwartale
  • Odpowiedz
@widmo82: właśnie zacząłem już zbierać TXT, przy tej cenie to w sumie jak spółka value, a biorąc pod uwagę że idą mocno w AI to jak dojdzie trochę bardziej do inwestorskiej świadomości to jest potencjał na spore wybicie.
Właściwie to chciałem zawsze mieć tą spółkę, tylko przy 80 jeszcze nie było takich spoko dywidend, przy 130 stwierdziłem że za drogo, także teraz myślę że już spoko moment :D
  • Odpowiedz