Aktywne Wpisy
musialmi +9
Pytam, bo nie wiem, czy nie robię głupio. Pomocy.
Właśnie przed chwilą był u mnie w domu fachowiec (ogólnobudowlany), który po usłyszeniu, że proszę go o ściągnięcie butów w przedpokoju (i po pięciusekundowej dyskusji), postanowił, że nie chce ze mną współpracować i wyszedł.
Kiedyś byli u mnie inni fachowcy, których też poprosiłem o ściągnięcie butów, to zignorowali mnie i weszli do pokoju w butach bez żadnej rozmowy na ten temat.
Pytanie:
Właśnie przed chwilą był u mnie w domu fachowiec (ogólnobudowlany), który po usłyszeniu, że proszę go o ściągnięcie butów w przedpokoju (i po pięciusekundowej dyskusji), postanowił, że nie chce ze mną współpracować i wyszedł.
Kiedyś byli u mnie inni fachowcy, których też poprosiłem o ściągnięcie butów, to zignorowali mnie i weszli do pokoju w butach bez żadnej rozmowy na ten temat.
Pytanie:
Kto popełnia nietakt?
- Właściciel domu 35.8% (445)
- Fachowiec 35.6% (443)
- Tylko Bóg może to osądzić 28.6% (355)

Jak poradzić sobie z narzeczoną która nie potrafi oszczędzać? Zarabiamy po około 4000 do ręki. Posiadamy własne mieszkanie (moje). Pomimo tego, że mamy razem 8000zł mam problem z wydatkami. Mieszkamy w dużym mieście, gdzie nie ma problemu z pracą, sklepami gdzie możemy wybierać taniej, chodzić na promocję.
Głównym problemem jest wydatek na prąd, wydaje na niego w mieszkaniu około 550-600 zł na miesiąc. Głównie to za sprawą, że "musimy" miec włączony bojler
Głównym problemem jest wydatek na prąd, wydaje na niego w mieszkaniu około 550-600 zł na miesiąc. Głównie to za sprawą, że "musimy" miec włączony bojler
na #tinder i innych nie mam czego szukać z mordą 0/10, do tego JEDYNY plus, jaki miałem - zaraz odejdzie, mowa o #neet - tak to chociaż się wysypiałem, chodziłem na długie spierdotripy, ćwiczyłem sobie, czytałem książki, obejrzałem sporo filmów... teraz to wszystko zamienię na wstawanie o 5 rano, żeby jechać do fabryki kurzu j---ć 8h, które odczuwalne jest 16h, bo się dłuży + trzeba doliczyć dojazdy.
po powrocie z pracy energii starczy na absolutne NIC, więc będę oczekiwać na budzik dnia kolejnego, siedząc w samotności i scrollując wykop
nie mam żadnych pasji, hobby, nic mnie nie interesuje, nie mam na nic siły, niezależnie czy nic nie robię cały dzień, czy cały dzień coś robię, nie ma żadnej satysfakcji z niczego. żyję jak robot, z przymusu, "bo wypada" xD
terapia to copium dla basic doomerów, których jeszcze może uda się wyciągnąć na prostą, po tym jak wezmą prysznic, ogolą się i napiszą do jakiegoś matcha na tinderze, aktywności fizyczne nie pomogły, wychodzenie do ludzi to chyba bardziej zaszkodziło, bo przebywanie z normikami będąc zjebem to jeszcze pogłębia dysonans
praktycznie pomagały mi tylko leki, w sensie antydepy to już g---o dają, ale bez nich jeszcze gorzej, natomiast mowa o doraźnych - których też nie powinienem tyle żreć, bo zwarzywieję jeszcze bardziej (chociaż może to dobrze)
#s----------e #przegryw
źródło: comment_16549605925f40VGyu4BXOgLS7Sy8dIQ
Pobierztylko nie wiem czy jest sens tak żyć, że trzeba co rano zarzucić 14mg klonazepamu / 8 alprazolamu czy
Na zaburzenia lękowe lepsza jest samoświadomość, wiedza, poznanie przyczyn - podręczniki terapeutyczne dla pacjenta lub psychoterapia.