Wpis z mikrobloga

nadchodzą ciężkie czasy, s----------e psychiczne nie zostało pokonanie, dalej #depresja #chad #prokrastynacja #marazm i wszystko co z tym powiązane.
na #tinder i innych nie mam czego szukać z mordą 0/10, do tego JEDYNY plus, jaki miałem - zaraz odejdzie, mowa o #neet - tak to chociaż się wysypiałem, chodziłem na długie spierdotripy, ćwiczyłem sobie, czytałem książki, obejrzałem sporo filmów... teraz to wszystko zamienię na wstawanie o 5 rano, żeby jechać do fabryki kurzu j---ć 8h, które odczuwalne jest 16h, bo się dłuży + trzeba doliczyć dojazdy.
po powrocie z pracy energii starczy na absolutne NIC, więc będę oczekiwać na budzik dnia kolejnego, siedząc w samotności i scrollując wykop

nie mam żadnych pasji, hobby, nic mnie nie interesuje, nie mam na nic siły, niezależnie czy nic nie robię cały dzień, czy cały dzień coś robię, nie ma żadnej satysfakcji z niczego. żyję jak robot, z przymusu, "bo wypada" xD

terapia to copium dla basic doomerów, których jeszcze może uda się wyciągnąć na prostą, po tym jak wezmą prysznic, ogolą się i napiszą do jakiegoś matcha na tinderze, aktywności fizyczne nie pomogły, wychodzenie do ludzi to chyba bardziej zaszkodziło, bo przebywanie z normikami będąc zjebem to jeszcze pogłębia dysonans

praktycznie pomagały mi tylko leki, w sensie antydepy to już g---o dają, ale bez nich jeszcze gorzej, natomiast mowa o doraźnych - których też nie powinienem tyle żreć, bo zwarzywieję jeszcze bardziej (chociaż może to dobrze)

#s----------e #przegryw
StarodawnyInformatyk - nadchodzą ciężkie czasy, s----------e psychiczne nie zostało p...

źródło: comment_16549605925f40VGyu4BXOgLS7Sy8dIQ

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michal1498: wspomniałem o tym w ostatnim punkcie, jeśli to samo mamy na myśli - leki brane doraźnie (w tym zapewne mówisz o benzo) pomagają, aczkolwiek tolerancja też jest już spora + to nie to samo, najlepiej nie brałbym niczego, bo nie chcę życia opierać na tabletkach, ale zgadzam się - pomagają

tylko nie wiem czy jest sens tak żyć, że trzeba co rano zarzucić 14mg klonazepamu / 8 alprazolamu czy
  • Odpowiedz
@StarodawnyInformatyk: Znam to ja na neecie jeszcze mam trochę kasy odłożone więc nie mam noża na gardle gram gry oglądam filmy przeraża mnie ze nadejdzie koniec go i będę musiał iść do kołchozu jeszcze kij na 1 zmianę ale jak będą 2 to wogole lipa...
  • Odpowiedz
@StarodawnyInformatyk: Antydepy są zajebiste, chociaż efektu przeciwlękowego nie ma wcale lub zanika, jednak to udowodniony naukowo booster mózgu, na antydepach potrafię się przeciwstawić każdemu. To konieczność dla osoby nadwrażliwej, nieoceniona pomoc w sytuacjach społecznych np. w pracy potrafisz się bronić. Escitalopram miodzio muszę do tego powrócić po roku przerwy.
Na zaburzenia lękowe lepsza jest samoświadomość, wiedza, poznanie przyczyn - podręczniki terapeutyczne dla pacjenta lub psychoterapia.
  • Odpowiedz