Wpis z mikrobloga

Czy musze babie z urzedu pracy sie tlumaczyc dlaczego nie szukam pracy czy coś? Bo byłem 2 razy z pospisem i teraz mam iść znowu (pracuje na czarno). Ost raz 4 miechy temu
Mam powiedzieć że nie szukam pracy od buta? bo nie moge tak w nieskończoność mówić że nie ma xD
#urzadpracy #pup #neet
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ScarySlender: musisz bo ciebie wykreślą i papa ubezpieczenie... powiedz że dalej szukasz, zazwyczaj w dupie to mają, ale też w nieskończoność nie da się ich zwodzić....
  • Odpowiedz
@shitman6: @Skowyrny_Johnny @ScarySlender Tak się składa że siedzę w temacie. Jednym z ''kamieni milowych'' a co za tym idzie jeśli Tusk chce otrzymać pieniądze z KPO jest DARMOWE ubezpieczenie dla każdego obywatela w Unii Europejskiej! Miało to wejść od stycznia 2023 ale nie weszło bo PIS nie chciał zmian. U nas żeby mieć NFZ musisz płacić dobrowolny jakoś 600zł na miesiąc co jest zwykłym dymaniem bo taki LuxMed
  • Odpowiedz
@egeszege9000: To i tak pójdziesz do prywatnego szpitala bo na NFZ to umieralnia a nie leczenie wystarczy zobaczyć co dają do jedzenia XD w więzieniu masz lepsze żarcie. Dlatego nie opłaca się płacić nic na nfz tak samo zus przez głodowe emerytury których większość nie dożyje
  • Odpowiedz
U nas żeby mieć NFZ musisz płacić dobrowolny jakoś 600zł na miesiąc co jest zwykłym dymaniem bo taki LuxMed za 600zł miesięcznie jest dużo lepszy XD

@Marvel7: inny, a nie lepszy.
Spróbuj na abonament luxmedu wyleczyć raka, albo zrobić jakąkolwiek operację.
  • Odpowiedz
@shitman6:

Stawaj w kolejce i nie narzekaj! Ha tfu! na pracujących na czarno - masz ubezpieczenie z naszej harówy!

W sensie państwo regularnie wydaje na zakład bukmacherski obstawiając, że OP-owi stanie się krzywda? To miej pretensje do państwa, nie do OPa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz