Aktywne Wpisy

lila626266363 +18
oszust Marcin Repczyński wyłudzil ode mnie 600zł, wypłacił kasę w bankomacie, po tym zero kontaktu, wysłał mi swój dowód ale co z tego jak może fałszywy a jak myslicie policja coś z tym zrobi? narazie czekam na paczkę, myślicie że będą kamienie czy stara nokia?
źródło: Screenshot_2025-01-26-04-07-43-68_d4c83e98b7363fb18e9bde28130b0ba3
Pobierz
Bunch +91
Ona o wzrost to moze pytać bez niczego, ale jak ty zapytasz w odpowiedzi i kilogramy to księżniczka już oburzona i ucieka. Kolejny przykład na to jak kobiety traktują facetów. #p0lka #logikarozowychpaskow
źródło: temp_file5466233148691205310
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzjuż lepiej być w takiej sytuacji samotnym bo taka wyrachowana pijawa będzie domagać się tylko więcej i więcej, aż zajedzie chłopa, a niech tylko mu się noga powinie!
meble to faktycznie gość sam powinien kupić, ale no jeśli z kimś mieszkasz to dla mnie oczywiste że się składa na rachunki. A d-----------e się do tego ile kto zarabia to xD! Nie będę za nic płacić bo ty to taki bogaty jesteś!
@LatajacyJeczmien: Tam chyba jest taki warunek w tym kredycie na 2%.
To też zależy. Jeżeli to jakieś ogólne, które sam sobie wypatrzył i takie chce - to tak. Ale jeżeli dany mebel to jest 'wspólna decyzja' no to sorry, dzielenie się. Pewnie to jest ten typ związku że 'na ten moment' żyją 'na poważnie'.
Rozwiązanie przeprowadzić się do jej mieszkania i niech chłop wynajmuje swoje