@takJakLubimy: według kogo? Mi się zawsze kojarzyło, że to konserwy waliły fikołki tłumacząc wypowiedzi Korwina, czy tam Mentzena gdy ktoś odważył się zakwestionować nieomylność ich plemiennych przywódców
@graf_zero: Waszym guru Michnik jest, Ja wyraziłem wcześniej, swoje, identyczne zdanie. Niestety do #neuropa nie dotarło bo nie rozumie rzeczywistości tylko powiela partyjny przekaz. A wypowiedź była prosta i jednoznaczna.
sens tego nie był antysemicki wcale. Sens był antyniemiecki"
@takJakLubimy: nie sadzilem, ze sie bede zgadzal z michnikiem, ale to przeciez kazdy kto pokusil sie o wysluchanie calej 20 sekundowej wypowiedzi stwierdzi tak samo.
Czekam na fikołki...
Ostatnio dwóch młodych chwaliło Tuska, a dziewczyny całowały się na wizji...
Gdzie tak masz?
@takJakLubimy: wiem, firmy, które wykupują reklamy też są solne jak coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@takJakLubimy: według kogo? Mi się zawsze kojarzyło, że to konserwy waliły fikołki tłumacząc wypowiedzi Korwina, czy tam Mentzena gdy ktoś odważył się zakwestionować nieomylność ich plemiennych przywódców
Niestety do #neuropa nie dotarło bo nie rozumie rzeczywistości tylko powiela partyjny przekaz.
A wypowiedź była prosta i jednoznaczna.
Cytuję:
A o propagandzie też mówili...
@takJakLubimy: nie sadzilem, ze sie bede zgadzal z michnikiem, ale to przeciez kazdy kto pokusil sie o wysluchanie calej 20 sekundowej wypowiedzi stwierdzi tak samo.