Wpis z mikrobloga

#wot korzystacie z standardowego celownika czy serwerowego? ja zawsze grałem na standardowym i był dla mnie wystarczający. ale ostatnio więcej grałem czołgami lekkimi (t71) i zauważyłem że przy walce w zwarciu gdzie dużo i szybko się dzieje rozbieżności są duże. Często próbując objeżdżać wroga i jednocześnie w niego strzelać pociski lecą czasem w zupełnie przypadkowych kierunkach. z drugiej strony celownik serwerowy strasznie szarpie i mimo prób nie mogę się do niego przekonać zwłaszcza w trybie snajperskim.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@progresywnyRegres Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że w takich walkach w zwarciu da się grać ze standardowym, tylko trzeba brać poprawkę na tych kilkanaście setnych sekundy opóźnienia. Nie wyobrażam sobie gry z serwerowym (pomimo kilku bezskutecznych prób :) ).
  • Odpowiedz
@progresywnyRegres: serwerowy pokazuje gdzie serwer widzi twoj celownik wiec wiadomo ze serwerowy. Protip: w walce w zwarciu najwazniejszy jest MUWMENT. Takze autocelowanie i skupienie na jezdzie, a nie skupienie na celowaniu. To nie tylko moja opinia tylko prosow wiec polecam
  • Odpowiedz
@papiez_: wiem jaka idea przyświeca celownikowi serwerowemu problem w tym że on działa skokowo (też ciekawe czy celownik według serwera faktycznie tak szarpie czy jest to kwestia częstotliwości pakietów z serwera) tak mnie to rozprasza że w większości przypadków moja skuteczność spada gdy używam celownika serwerowego.
  • Odpowiedz