Aktywne Wpisy
karetpoker +12
#ukraina #rosja #wojna
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Gours +26
Ci, którzy mają problem z tym, że nie kibicuję pato-Julce z Konfederosji. To nie tak, że polityka jest tak ważna, ale trzeba postawić pewne granice.
Fakty są następujące: ona nie tylko popiera, ale i startowała w wyborach z list Konfederacji. To znaczy, że utożsamia się z ich poglądami. A są to poglądy prorosyjskie, antyukraińskie i antyzachodnie. To jest skandal, że mając wojnę za granicą mamy olimpijkę, która otwarcie wręcz wyraża takie poglądy.
Agnieszka Radwańska była twardo za PiS (którego nie cierpię), a nie widziałem jakoś problemu, by jej kibicować. No ale właśnie - trzeba stawiać jasne bariery.
Tak
Fakty są następujące: ona nie tylko popiera, ale i startowała w wyborach z list Konfederacji. To znaczy, że utożsamia się z ich poglądami. A są to poglądy prorosyjskie, antyukraińskie i antyzachodnie. To jest skandal, że mając wojnę za granicą mamy olimpijkę, która otwarcie wręcz wyraża takie poglądy.
Agnieszka Radwańska była twardo za PiS (którego nie cierpię), a nie widziałem jakoś problemu, by jej kibicować. No ale właśnie - trzeba stawiać jasne bariery.
Tak
Trafił mi się dziwny przypadek na #tinder
Moja taktyka to ciągle w prawo więc nie patrzę czy ktoś mi się podoba czy nie. Nagle natknęła się pewna laska lvl 18 ja lvl 23. Nie była w ogóle w moim typie bo trochę brzydka xD a nawet była wyższa ode mnie. Napisała „Hej co tam”. Stwierdziłem że powiem jak faktycznie jest. Pisałem, że jestem typowym depresiakiem siedzącym w pokoju i szlochającym, że nikt mnie nie chce, że ciągle siedzę w pokoju, nic nie widziałem, nigdzie nie byłem itp. itd. Pocieszała mnie i sama zaproponowała spotkanie. Ja nie miałem styczności z kobietami praktycznie wcale i nigdy nie byłem na spotkaniu z laską sam na sam, ale coś mi odbiło i się zgodziłem. Pomyślałem że będzie to dobre doświadczenie na przyszłość aby coś zmienić w sobie skoro i tak mi się nie podoba i zobaczę co mam do powiedzenia w kontakcie z dziewczyną. Na spotkaniu okazała się mega sympatyczną, towarzyską babką. Ma dużo do powiedzenia, sama zaczyna rozmowę, przerywała niezręczną ciszę. Zadawała pytania i mówiła że mam coś o sobie opowiadać, cokolwiek. Typ imprezowiczki - ma dość sporo znajomych z którymi często się spotyka, imprezuje i czasem chodzi na kluby. Mówiła że mam się nie stresować i mówić cokolwiek nawet totalnie bezsensowne rzeczy i że ona chce mi pomóc. Utrzymywała kontakt wzrokowy i była wyluzowana. Po spotkaniu często pyta jak się czuję, mówię ciągle że słabo i ciągle jej nawijam jakie to życie #!$%@?, ale ona ciągle stara się mnie pocieszać i mówi że potrzebuje czasu. Oprocz tego przewijają się jakieś randomowe bzdetne tematy ale jakoś ta rozmowa wisi w powietrzu .
Teraz pytanie o co się odjaniepawla? Co to za typ laski. Raczej odrzucam teorie że szuka bolca bo takowego zdesperowanego znalazła by spokojnie w klubie będąc typem imprezowiczki, albo wśród znajomych to po co jej zamulacz z depresją.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Generalnie, spróbuj wykorzystać ten 18nastoletni promyczek nadziei w swoim życiu i zacznij odzyskiwać witalność.
─────────────────────
────────────────────
─────────────────────
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
dobra rada - startuj tylko do tych co ci się
─────────────────────