Aktywne Wpisy

pedrovegas +6
Cześć,
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie
Czy naprawiał z was ktoś szybę samochodową, chodzi mi o to że dostalem kamieniem z auta przede mną i pojawilo sie pęknięcie 15 cm na przedniej szybie i po tygodniu poszło kolejne 2 cm. Jak nic noe zrobie to za miesiąc przejdzie przez całą szybę. Wymiana nie wchodzi w gre, zażądali 700 euro. Czy robił ktoś z was punkt za pomocą wiertarki? Dużo osób ma tak szyby zapunktowane ale w internecie

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Eustachiusz +170
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Odnosząc się do kwestii mieszkania. Oczywiście nie łapie się na państwowe programy zakupu mieszkania, mam współudział w jakiejś ruderze 30m2 starej kamienicy, w stanie rozsypki, jakikolwiek plan przystosowania do zamieszkania z pomocą czystego powietrza też się nie łapie bo budynek wielorodzinny. Małe miasteczko w Polsce B.
Niby człowiek się doszkala, pracuje, zarabia może lepiej niż średnia w regionie ale nadal go nie stać na zakup mieszkanka a o dziecku nawet z partnerką nie myślą, lata lecą a sytuacja jakoś się nie poprawia znacząco. Mam wrażenie, że rządzący tylko utrudniają takim osobom jak ja.
Żałuję, że zostałem w tym pipidowie (na to złożyło się wiele czynników). Nigdy na żadne programy wsparcia się nie łapałem, zawsze wykluczony. Ogólnie sytuacja jest przygnębiająca ????
#gorzkiezale #nieruchomosci #polityka
@zdenko: a czego oczekujesz od rządzących?
Klasycznie: zabierzcie innym dajcie mnie?
Po prostu ludzie oczekują że ktoś coś im da zamiast samemu wziąć się do roboty a rząd jest jak żeglarz - ustawia się pod wiatr.