Aktywne Wpisy

phaxi +6
czy mozna zostac programistom bez studiow? ucze sie juz 3 tygodnie i teraz nagle moj znajomy programista (magister) mi mowi ze marnuje tylko czas bo najpierw robi sie dyplom a potem zaczyna praktyke
#programowanie #programista15k
#programowanie #programista15k
stanley___ +158
źródło: IMG_20240724_220953
Pobierz

#ukraina #wojna #rosja
@manjan: Była też najbiedniejszym państwem gdy publicznie obiecywano, że do końca roku odbije Bachmut czy że wejdzie na Krym do końca wiosny.
najpierw wywalili 50k trupów, zabili 50k rosjan żeby zdobyć bachmut, teraz idą na rekord z awdijiwką XDDDDD 2 ARMIA ŚWIATA
@Grooveer: Bo zestrzelono i są na to dowody ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@manjan: Druga armia na Ukrainie xD
źródło: GC5pQMTWEAAG9cz
Pobierznawet jak zacząłem cisnąć ruskim na kanale NEXTA to się do mnie odezwało parę bab i jedna to już chciała przylatywać do polski pracować jako dziwka, jak jej powiedziałem, że za gałę
Nie, nie zdobyła. I to jest całkowicie normalne. Bo wiesz o co chodzi? Jeśli chodzi o wojnę z Ukrainą, to wy w swojej propagandzie stawiacie Rosję na równi, żeby to, co ruskie sołdaty odwalają na froncie nie wyglądało tak źle.
A prawda jest taka, że Rosja to jest największy kraj na całej ziemi, ma
@manjan: Wyśmiewasz to jedynie siebie bo się rozpisujesz i skaczesz po tematach jak jakiś oszołom. Gadasz coś o rosyjskich prostytutkach jakby mało Ukrainek robiło u nas w tej branży albo mało polek na zachodzie xD.
I to nie jest propaganda tylko normalne pytanie, ponieważ ważni ludzie z Ukrainy zapowiadali zdobycie Bachmutu do końca roku. Tak
A co do wyśmiewania propagandy - wyśmiewanie ukraińskiej to no cóż. Oni się bronią, muszą poprawiać morale.
Natomiast Rosja napadła, będąc przeświadczona o swojej sile, której jak się okazało nie ma aż tyle - i dlatego to jest śmieszne xd Bo już wojsk nie mają dlatego muszą się posiłkować propagandą xd
I
źródło: тy
Pobierzczyli widać, że zabolało XD DRUGA ARMIA ŚWIATA PAMIĘTAJ