Aktywne Wpisy

yahoomlody +99
Lowca90 +396
Podłoga drewnina w jednym z warszawskich przedszkoli była w opłakanym stanie przed moją pracą. Ruszające się klepki, trzeszczące przy chodzeniu, pozbawione lakieru, brudne po których codziennie biegają najmłodsi. Stał się cud i przemiła dyrektorka dostała budżet na maly remont. Podłogę udało się ustabilizować dzięki kilkuset zastrzykom kleju puchnącego, wycyklinować i polakierować. Efekt jest co najmniej zadowalający ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#remontujzwykopem #remont #budownictwo
#remontujzwykopem #remont #budownictwo
źródło: temp_file5898364385308265073
Pobierz

brawo dla niego
@NiebieskiMiszmasz: Bo są nauczone od dziecka, że są bezkarne. Moja partnerka wprost uwielbia przypiedalać się do wielkich chłopów i patusów np. na mieście jak wyrzucą peta na ziemię. Niby dobre zachowanie, zwrócić komuś uwagę, ale ona jest przy tym bardzo agresywna. Nie mogę jej tego oduczyć i przetłumaczyć jej, że chłop zechce napiedalać się ze mną, a nie z nią, a
@NiebieskiMiszmasz: właśnie dlatego że szansa jest bardzo mała i większość ich agresywnych zachowań pozostaje bez odpowiedzi
@sierramikebravo: I jak odmówisz albo dostaniesz w------l to już na zawsze będziesz cipą w jej oczach i szybko się ewakuuje pewnie XD Kondolencje