Wpis z mikrobloga

@NiebieskiMiszmasz: Tryb "nieśmiertelności" całe życie i po prostu nie kminią że można dostać w------l. Zawsze zabawnie wygląda to zderzenie z rzeczywistością jak ktoś odda. Np. te ruskie filmiki to jest kopalnia beki XD
  • Odpowiedz
Nigdy nie zrozumiem dlaczego niektóre kobiety wyskakują do facetów

@NiebieskiMiszmasz: Bo są nauczone od dziecka, że są bezkarne. Moja partnerka wprost uwielbia przypiedalać się do wielkich chłopów i patusów np. na mieście jak wyrzucą peta na ziemię. Niby dobre zachowanie, zwrócić komuś uwagę, ale ona jest przy tym bardzo agresywna. Nie mogę jej tego oduczyć i przetłumaczyć jej, że chłop zechce napiedalać się ze mną, a nie z nią, a
  • Odpowiedz
Nigdy nie zrozumiem dlaczego niektóre kobiety wyskakują do facetów z łapami skoro mają sporą szanse na dostanie klapsa na dziąsło

@NiebieskiMiszmasz: właśnie dlatego że szansa jest bardzo mała i większość ich agresywnych zachowań pozostaje bez odpowiedzi
  • Odpowiedz
chłop zechce napiedalać się ze mną, a nie z nią, a ja tzipa jestem i bić się nie chcę.

@sierramikebravo: I jak odmówisz albo dostaniesz w------l to już na zawsze będziesz cipą w jej oczach i szybko się ewakuuje pewnie XD Kondolencje
  • Odpowiedz