Aktywne Wpisy

mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.
#anonimowe #zwiazki #seks
Pytanie do byłych i obecnych kochanek oraz do niebieskich którzy kochankę posiadają: Po jakim czasie można się spodziewać, że facet zostawi dla was żonę? Czy panowie, w ogóle zamierzacie zostawić swoje żony dla kochanek? Mam tutaj na myśli takie układy, w którym były obietnice wspólnego życia.
Ja obecnie czuję się oszukana i okłamana. Jakiś rok temu w sierpniu weszłam w taki układ. Zakochałam się bez pamięci.

Jedno jest pewne: temat CPK rodzi kłótnie, kontrowersje i wątpliwości. Co na to strony konfliktu:
- sceptycy/przeciwnicy CPK: zróbmy audyt i nowe analizy
- zwolennicy CPK: kto przeciwko nam ten kłamca, troll, antypolak, folksdojcz
Dostrzegacie tą subtelną różnię? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#cpk #lotnictwo #samoloty
@lhotse89: dostrzegamy, jesteś przeciwnikiem, jednak brak ci argumentów (pewnie nic z tych analiz nie rozumiesz) więc piszesz gówno post.
@zimowyporanek: jakby ci to powiedzieć, napisałem kilkadziesiąt wiadomości z różnymi argumentami, i słowa "brak ci argumentów" nie sprawią, że tamte wiadomości magicznie znikną xD Natomiast rozumiem, że nie masz ani zielonego pojęcia o temacie, ani żadnych kontrargumentów, więc lepiej napisać taki wysryw.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu