Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PiotrFr: Z tym że bankster Macron jest jak czopek - wejdzie każdemu, niestety także takim zbrodniarzom jak Putin 3.0. czy Netanjachu(j) ale i tak centroprawica Macrona jest bardziej stabilną opcją niż ruski od Le Pen. Z Macronem bardziej na lewo niż partia rządząca czy Renew Europe łatwiej się idzie dogadać niż z Le Pen.
Dudu pokazał za to jedno - swoją poddańczą rolę w stosunku do bliźniaków.
  • Odpowiedz
@PiotrFr: Ja tam tylko narzekam na to jak Macron robił dobrze Putinowi w 2018 roku i wcześniej prosił by nie obrażać Putina, pytanie kto będzie po nim bo tamtejsza wersja Konfederacji jest silniejsza i ma więcej argumentów niż u nas - Francja Afryką Europy.
No ale wolę już miękkiego Macrona ale stabilnego (i pewnie następne z jego ugrupowania) niż kogoś kto przerobiłby Francję na drugie Węgry
  • Odpowiedz
@PiotrFr: polityka zagraniczna w wykonaniu Macrona to żart z resztą tak jak całe jego rządy ale ładnie mu napisali przemówienie noworoczne, wiec dla wykopków jest bohaterem xD kiedyś myślałem, że ludzie nie mogą byc tak durni i nie zwracają uwagi na takie rzeczy ale juz wiem ze bylem w błędzie
  • Odpowiedz
  • 0
@maczeta31:

polityka zagraniczna w wykonaniu Macrona to żart z resztą tak jak całe jego rządy

Oho mamy eksperta. Dawaj, chętnie posłucham co takiego złego zrobił dla Francji (ale stawiam że nie o to chodzi i się nie dowiem
  • Odpowiedz
@PiotrFr: nie no we Francji jest fantastycznie no chyba, że pojdziesz do dzielnicy w kazdym wiekszym miescie gdzie bialego ciężko spotkać i rządzą tam chordy migrantów.
Polityka zagraniczna rowniez jest fantastyczna - Francja traci swoje kolejne postkolonialne wplywy w Afryce, glownie na rzecz rosji a sam Macron błaźni się gdy tylko wybucha jakiś konflikt bo żaden kraj na świecie nie traktuje juz powaznie Francji bo wie że ta nic juz
  • Odpowiedz