Aktywne Wpisy

rales +200
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
A w sumie pochwalę się, bo czemu nie. Wpis może nie dotyczy stricte randki z tindera, ale tyle osób obserwuje ten tag, że poczułem się zobligowany, aby opowiedzieć, jak wygląda moja sytuacja.
Jak informowałem - w trakcie relacji z dziewczyną nr 31 odinstalowałem apki randkowe. W sierpniu podjąłem nowe zatrudnienie. Pracuję w dość sfeminizowanej branży – ok. 80% współpracowników w nowej tyrce to kobiety. Od razu zwróciłem
A w sumie pochwalę się, bo czemu nie. Wpis może nie dotyczy stricte randki z tindera, ale tyle osób obserwuje ten tag, że poczułem się zobligowany, aby opowiedzieć, jak wygląda moja sytuacja.
Jak informowałem - w trakcie relacji z dziewczyną nr 31 odinstalowałem apki randkowe. W sierpniu podjąłem nowe zatrudnienie. Pracuję w dość sfeminizowanej branży – ok. 80% współpracowników w nowej tyrce to kobiety. Od razu zwróciłem

źródło: couple-hold-hands-mountains-nature-600nw-2433364229
Pobierz
czerwonykomuch +284
Rychu ma 100% racji. Dobrobyt rzeczywiście bierze się z pracy. Mianowicie dobrobyt kapitalistów bierze się z pracy pracowników otrzymujących wynagrodzenie (lub raczej jałmużnę) w wysokości ułamka wypracowanej wartości.
#antykapitalizm #ekonomia #gospodarka #polska #praca #januszex #pracbaza
#antykapitalizm #ekonomia #gospodarka #polska #praca #januszex #pracbaza

źródło: IMG_0889
Pobierz
Patrzyłem na oferty firm sprzedających bilety ale ponad 150 Euro prowizji uważam za przesadę.
#bilety
bilety będą dostepne z tydzień przed meczem.
@mentari: bo jeszcze nie jest otwarta sprzedaż
Co do pośredników - domyślam się jak to działa i bylem przygotowany dołożyć do interesu ze 100 euro ale jak się przy finalizacji w koszyku okazało, że ceny biletów są zawyżone to jeszcze dokładają 150 euro za usługę.
Płacić x2 za zwykły mecz trochę mi się nie uśmiecha.
[edit] już myślale o dopłacie by stać się na rok socios, bo to
Madridista Premium, a nie socios*. Zostanie socios jest praktycznie niemożliwe XD Dopłacasz za możliwość kupna biletów przed otwartą sprzedażą, czyli dzień wcześniej. Pojedynczy bilet na pewno wtedy złapiesz, dwóch koło siebie nie mogę obiecać.
tak, dokładnie takiego "udawanego socios" miałem na myśli.
Czyli sugerujesz, żeby zakupić premium?
https://www.footballticketnet.com/spanish-la-liga/real-madrid-vs-rcd-mallorca