Aktywne Wpisy
Maurelius +191
W nocy doszło do wycieku API portalu X (dawnego Twittera), którego właścicielem od pewnego czasu jest Elon Musk.
A tam m.in. taki kwiatek, jak istnienie grupy "użytkowników chronionych", do których działalności nie ma zastosowania regulamin X (Twittera).
Jakie to konta? No nigdy nie zgadniecie XD Konta należące do skrajnej prawicy (m.in. End Wokeness, Libtards of TikTok), osobiste konta Elona Muska, konta powiązane z, a jakże, Donaldem Trumpem i oczywiście wisienka na torcie,
A tam m.in. taki kwiatek, jak istnienie grupy "użytkowników chronionych", do których działalności nie ma zastosowania regulamin X (Twittera).
Jakie to konta? No nigdy nie zgadniecie XD Konta należące do skrajnej prawicy (m.in. End Wokeness, Libtards of TikTok), osobiste konta Elona Muska, konta powiązane z, a jakże, Donaldem Trumpem i oczywiście wisienka na torcie,
thorgoth +203
Pamiętacie typa który rozkręcił inbę bo przyszedł do mbanku 5 minut przed zamknięciem placówki i nie pozwolili jaśnie panu założyć konta?
Gość ewidentnie pcha się w bycie żywym memem.
#pracbaza #januszex #nosaczsundajski
Gość ewidentnie pcha się w bycie żywym memem.
#pracbaza #januszex #nosaczsundajski
Patrzcie jaka frustratka @Linnior88. Mówi, że w Niemczech strzelają tak samo jak w Polsce.
Spruła się żebym jej nie pouczał, bo ona mieszka chwilę w Dusseldorf to wie xD
Wrzuciła mnie na #czarnolisto i swój wpis usunęła ze wstydu xDD
A patrzcie pierwszy lepszy filmik, że u Niemców strzelają mniej niż u nas.
Niech ktoś ją zawoła, bo jak ma mnie na czarnej, to nie zobaczy.
Tak, walą tak samo jak w Polsce a ten całkowicie przypadkowy film jest z czasów covida, gdzie nie dało się kupić fajerwerków. Myślisz, że fajerwerki na nowy rok to jakaś wybitnie polska tradycja czy jaki #!$%@??
W tym roku z kolei to tu gdzie ja mieszkam skończyli jakiś kwadrans przed 1 xD
Człowieku, jak zaczęli o 23 to do tej pory walą. Ubzdurales sobie świat pełen płatków śniegu na zachodzie i stabilnych ziomeczkow w Polsce i na siłę chcesz zainteresowac tym ludzi
Moja rada to usuń ten post i nie rób z siebie idioty xD
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/88_(liczba)
W Polsce to umieją strzelać, tam się boją.