Wpis z mikrobloga

miraski zabieram jutro mojego różowego na noc do #warszawa i chciałem się zapytać czy może są jakieś fajne atrakcje do zwiedzania dla dwójki? Ew gdzieś się wybrać na sylwestra?
sam bywałem w stolicy bo blisko ale to głównie na weekendy w klubie xD
#zwiazki #pytanie #rozowepaski
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@murzynekkk: no to klasycznie parki Wilanów, Łazienki, Ogród Saski, Ogród Krasińskich. Zerknij które muzea są otwarte jutro. Ja polecam centrum interpretacji zabytków na Brzozowej bo fajnie pokazuje jak stare miasto odbudowali. Fotoplastikon też jest fajny, muzeum narodowe też super
  • Odpowiedz
@murzynekkk jutro i pojutrze to raczej większość atrakcji będzie zamknięta. Jedyne co można zwiedzić to jakiś park. Muzea w niedziele rzadko które jest otwarte, a rozrywki typu kręgielnie, bilard itp to są zarezerwowane na ten dzień już kilka tygodni wstecz XD w knajpie pewnie też nie zjecie w normalnej atmosferze bo w większości knajp będzie wielkie obłożenie z powodu dostaw na domówki albo będą prywatne zamknięte imprezy tam. Także wyjazd na
  • Odpowiedz
@murzynekkk to chyba jakaś naiwność, że jutro 1. Załapiecie się na jakieś atrakcje, 2. Pójdziecie do fajnej knajpy bez rezerwacji. Przeglądaj wydarzenia na facebook, sylwek w klubie, na to macie szansę do ostatniej chwili.
  • Odpowiedz
  • 0
@gzymspiwniczny: nie chcemy na jakieś atrakcje konkretnie tylko na przykład na miejsce gdzie mogą puszczać jakieś fajne fajerwerki na przykład. Myślałem nad rynkiem starego miasta może ew pod pałac kultury
  • Odpowiedz