Aktywne Wpisy

wfyokyga +115

źródło: temp_file6263327693831224378
Pobierz
FS670ES 0
Czy w 2024/2025 opłaca się wchodzić w naukę Java mając 40 lat na karku ? Późnymi wieczorami jestem w stanie znaleźć 3-4h dziennie na naukę.
Z jednej strony obecnie spokojna praca na UoP w Product Information Management (excel, platformy do zarządzania bazami danych, druga linia wsparcia technicznego dla krajów) 13k brutto plus premia roczna, czas po pracy dla rodziny. Z perspektyw myślałem żeby dołożyć SQL, albo pójść w stronę Product Ownera jakby się
Z jednej strony obecnie spokojna praca na UoP w Product Information Management (excel, platformy do zarządzania bazami danych, druga linia wsparcia technicznego dla krajów) 13k brutto plus premia roczna, czas po pracy dla rodziny. Z perspektyw myślałem żeby dołożyć SQL, albo pójść w stronę Product Ownera jakby się
#sejm #bekazlewactwa #4konserwy #polska #bekazpisu
źródło: SkośnyPolack
Pobierz@JWPHU: Chyba Pan Premier Mejza kolego
źródło: NieukizPOKO
PobierzI czy to ten co usprawiedliwiał g---t?
Autorytet jak jasna cholera, może jeszcze poleć klinikę Mejzy bo widzę że łeb masz zryty po pisowsku...
Ten człowiek jest takim dzbanem że na jakie cześć ukuto pojęcie "Risercz Ziemkiewiczowski"
Tu masz tylko jeden z przykładów jego "twórczości":
Całe szczęście na hejto nie ma takiego syfu.
Coraz głupsze te wasze przekazy dnia ( ಠ_ಠ)
@Shzavv: no dobra, bejt 4/10 - za Grażynkę po serii wizyt u chirurga jako "najpiękniejszą kobietę polskiej polityki".