Wpis z mikrobloga

Dzień dobry,

w nawiązaniu do tego i tego wpisu dumnie ogłaszam, że Hintscribe jest już dostępny dla wszystkich.

Z tej okazji rozdzaję premium dla każdego kto zaplusuje i zostawi komentarz pod tym wpisem! Bardzo dziękuję wszystkim za dotychczasowy feedback i pomoc w testowaniu.

Dla przypomnienia Hintscribe to dektopowa aplikacja, która umożliwia darmową, dyskretną transkrypcje system audio w tym każdego spotkania (teams, zoom, slack, wszystkiego) bez zadnych dodatkowych integracji. Dodatkowo dzięki integracji z chat gpt możecie odpytywać o fragmenty lub calą transkrpycje w czase rzeczywistym.

Hintscribe powstał z myślą o durnych pytaniach technicznych na zdalnych rozmowach rekrutacyjnych, ale zastosowań jest dużo więcej. Podsumowanie spotkań, pomoc w small talku, tlumaczenia to tylko kilka pomysłów.

Link do demo na screenspace: https://story.screenspace.io/1500983580/06354606

Byłbym bardzo wdzięczny za feedback i recenzje na Product Hunt - dzisiaj mamy launch day i idzie nam całkiem nieźle :P.

#rozdajo #programowanie #testowanieoprogramowania #chatgpt #ai #pracait #pracazdalna
slowpx - Dzień dobry,

w nawiązaniu do tego i tego wpisu dumnie ogłaszam, że Hintscri...

źródło: scr4

Pobierz
  • 154
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@slowpx: Spoko apka ale jak już jeden mirek napisał, bałbym się o poufność danych. Nie zrozum, proszę mnie źle, to nic osobistego ale jest jak jest i lepiej dmuchać na zimne.

Może jak kod będzie open source, wtedy łatwiej przyjdzie zaufać.

Tą integrację z ChatGPT można wyłączyć?

Tak czy siak gratki udanego projektu :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Dziad_Mroz: można wyłączyć, jestem przekonany, że nadejdzie dzień gdy będzie open source. Na ten czas moje serwery są tylko do autentykacji użytkownika, api od OpenAI do integracji z chatem gpt i jednym z opcjonalnym modelem do transkrpycji (Whisper). Podstawowy, darmowy model do transkrypcji (VOSK) dziala calkowicie offlne i nigdzie się nie łączy.

Źródełka są zamknięte, ale z jakim serwerem i kiedy aplikacja się łączy można łatwo zweryfikować.
  • Odpowiedz
@slowpx:
Gdzieś ty był jak przez ostatni miesiąc rozsyłałem cvki ||

Jakbyś wciąż potrzebujesz testerów to chętnie zetknę jak będę mieć kompa pod ręką. Na razie z komentarzy i ogólnych myśli:
- Skrót do załączania transkrypcji z konfigurowalnym okresem transkrypcji wstecz (wciskasz i zaczyna od np 5 sekund temu)
- Dodaj instrukcję jak zweryfikować kiedy aplikacja się komunikuję. Np. Przez Wiresharka czy TCPView. Wielu
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Aramil taki skrót już istnieje - ctrl + wheel scroll steruje dokładnie ilością zaznaczenia transkrypcji. Muszę to lepiej udokumentować. Zdaje się jest labelka w jednym miejscu.

Dzięki wielkie za pomysły, czekam na więcej!
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Aramil tak w ogóle sama aplikacja jest darmowa. Jest natomiast ograniczona ilość zapytań do GPT i kilka ficzerow. Jak założysz konto, podeślij email na priv i aktywuje premium.
  • Odpowiedz