Aktywne Wpisy

Zopyross +43
Widzę, że mainstream znowu przepuścił zmasowany atak na Grzegorza Brauna. Zakrzyczeli, nie dali dokończyć, wyrzucili ze studia, a na dokładkę chcą wsadzić do więzienia. Zresztą, to samo było z abp Williamsonem, on też zadawał po prostu pytania i chciał, aby go ktoś wyprowadził z błędu merytoryczną dyskusją. Jestem Braunistą i nim pozostanę. Nigdy się nie wyprę tego człowieka. Tyle fantastycznych książek i reportażów, zwłaszcza o protestanckich bandytach i eugenice. Niech nam Grzegorz
źródło: brb
Pobierz
mrocznegacie +553
Mirony, chyba śmieciarka odwołana.
Z pół roku leczenia itp.
W sumie to mamy dość sprawnie działający system zdrowia jeśli chodzi o nowotwory.
Pijcie dziś kompot razem ze mno!
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
Z pół roku leczenia itp.
W sumie to mamy dość sprawnie działający system zdrowia jeśli chodzi o nowotwory.
Pijcie dziś kompot razem ze mno!
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
źródło: skrin
Pobierz

Szukam laptopa - stricte na studia / pracy związanej z architekturą (programy CAD itd).
Byłby to laptop dla różowej, która na codzień korzysta z MacBooka, natomiast wiele z programów, z których musi korzystać, nie ma na macOS'a, stąd też konieczność zakupu laptopa, stricte pod studia / pracę.
Myśleliśmy, żeby wyłapać jakąś używkę / powystawówkę (sam też tak kiedyś zakupiłem swojego Thinkpada, za sporo niższą cenę)
Czy myślicie, że Thinkpad P1 G1, będzie wystarczający do pracy w programach graficznych / architektonicznych?
Procesor: i7-8850H (6 rdzeni, 12 wątków)
Grafika: Nvidia Quadro P2000 (4GB)
Ram: DDR4 32 GB
#laptopy #pytanie #it #thinkpad #lenovo #ibm #informatyka #cad
źródło: thinkpaaad
PobierzTen co dałem na screenie, bodajże jako wystawowy za około 2300 chodzi, a specyfikację ma według mnie całkiem spoko.
Więc w sumie muszę porównać go wagowo jeśli tak mówisz. Z tego co widziałem ma zwężane ścianki, nie wyglądała na filmikach aż tak ceglanie. Ale będę musiał.zwazyc swój i porównać