Narkun zmienił sobie opis na Twitterze - spodziewa się końca cyklu i spadków w 2026 Dziwne, akurat jak inflacja ma wrócić do celu i będziemy mieli stopy procentowe najniższe od 2022 rynek się załamie według jegomościa. Chociaż ja pamiętam że on w 2021 już zapowiadał w 2023 załamanie i nawet gdzieś miałem jego śmieszny wykresik
Dezinformator i naganiacz.
Czy może ma informacje od środka, że od 2026 żadnych bek i innych wynalazkow nie będzie, a ludzie zostaną z mieszkaniami wycenionymi pod limity programów, no to ceny spadną bo będą musiały.
@onomatopejusz: Przewidywał też dekadę domów jednorodzinnych xD Narkun jest na maksa niekompetentny (albo raczej: cyniczny i realizujący swoje interesy), w zasadzie jest "antywskaźnikiem".
@onomatopejusz: stopy spadną tuż przed lub w trakcie zwały na rynku = będzie mniej chętnych do zakupu niż sprzedających. W 2009 roku stopy procentowe też spadły i nie przeszkodziło to spadkom cen o kilkadziesiąt %
Zwykły lobbysta i naganiacz. Typ zaravia kupę siana na tej developerskiej prospericie, gość jest i pracuje dla dobra developerów. My się tu plujemy, a Tomek liczy talary którymi już chyba tapetuje chałupę.
Dziwne, akurat jak inflacja ma wrócić do celu i będziemy mieli stopy procentowe najniższe od 2022 rynek się załamie według jegomościa.
Chociaż ja pamiętam że on w 2021 już zapowiadał w 2023 załamanie i nawet gdzieś miałem jego śmieszny wykresik
Dezinformator i naganiacz.
Czy może ma informacje od środka, że od 2026 żadnych bek i innych wynalazkow nie będzie, a ludzie zostaną z mieszkaniami wycenionymi pod limity programów, no to ceny spadną bo będą musiały.
#nieruchomosci
Momentami ma Vibe takiego zioma, co jest znany z tego że jest znany, bo pisze o czymś od dwóch dekad, no i to by było na tyle ( ͡º ͜ʖ͡º)