Aktywne Wpisy

hardymane9 +3
Siemano, znajdzie się wśród nas dobry samarytanin który mi zrobi małą pożyczkę prywatną na 10 dni? Na sztywno oczywiście rzucę więcej tak się dogadamy żeby było dobrze, bez problemu spisać umowę można czy whatever. Mam ultra losową sytuacje jestem poza krajem, gotówka w Polsce a to co miałem ze sobą poszło wszystko w stripie jakimś chujem XD realtalk, piszcie priv 🙏🏼🤠

ciemny_kolor +8
Nigdy nie jadłem w KFC, dla mnie od zawsze numerem 1 był McDonald jeśli chodzi o fastfood ale ostatnio mnie tak zawodzili że się skusiłem na siwego brodacza i już chyba nigdy nie wejdę do tych klaunów z maka. Zwykły zinger 100x lepszy od drwala (czy w ogóle wszystkich kanapek z maka). Kurczak faktycznie jest kurczakiem, a nie jakąś papką, minusem tylko to że skrzydełka małe. No ale podwójny zinger, skrzydełka i

źródło: temp_file207856801175134109
Pobierz
Beka z tych świąt. Śliczne, nieskazitelne pachnące kobiety z gracją konsumują sałatki, bigos, kapustę z grochem by dyskretnie pod stołem popierdywać a potem udać się do toalety "na siusiu" gdzie zrzucają cuchnący balast. To nie koniec. Wieczorem w nowej ponętnej bieliźnie którą dostały od swoich facetów zgrywają boginie seksu a tu znowu - "Ups, wymsknęło mi się :( Przepraszam :( Otworzyć okno?". No kurła komedia :)
źródło: IMG_20231225_231558
PobierzOraz to że kobiety jak inne osobniki ssaków wydzielają poprzez gruczoły w różnych miejscach ciała, na powierzchni i z zewnątrz różnego typu wydzieliny, łój, śluz itp.
źródło: sSt0JY9y2ytT6DZaQOpoyaeO7OqvTwDk
PobierzDla takich wpisów tu siedzę.
Poszukaj sobie pasty o ruchaniu, że hehe jakieś śmieszne ruchy frykcyjne - powinno cię to zainteresować:-)
Uważam, że jak ktoś bierze życie w takie sztywne ramy to inaczej mu pracuje mózg, niż zdecydowanej większości ludzi.
Podam ci przykład, czasem w zaburzeniach psychicznych człowiek ma inne powonienie. Chyba zawsze jest tak, że jeśli ma rozstrojone powonienie to odczuwa nieprzyjemne zapachy,
Komentarz usunięty przez autora
W google jest trochę o tym.
Wiele substancji psychoaktywnych sprawia, że węch pracuje inaczej. W sumie nie węch, a to, że chwilowo zmieniają działanie neuroprzekaźników i inaczej odbieramy bodźce.
Nie traktuj też jednego lekarza jako wyrocznię. Nawet kilku lekarzy nie traktuj jako wyrocznię, bo mogą się mylić, albo p-------ć głupoty.
Nie chcę tu opisywać swoich doświadczeń z lekarzami, ale