Wpis z mikrobloga

dobra, jaki tv 75/83 cali do totalnego maxa 10k/11k? ogólnie czym taniej tym lepiej.
już mam dość w śledzeniu kont fb o naprawianiu sprzętu, nowe 4-5letnie tv się sypią jak domki z kart a to podświelenie a to jakieś t-cony, taśmy, kondensatory wsadzone na sekcje zasilania... Teraz mam tv z 2010 samsung i pewnie podziała drugie tyle u mamy w pokoju, szukam na zastępstwo czegoś co wytrzyma te 10-15lat. #technologia #telewizory #elektroda (sory ale wy możecie mieć dużo kontaktu z reanimowaniem złomu) #elektronika
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@mati1990 co się będzie sypac za 5 lat dowiemy się za 5 lat. Kup co potrzebujesz i tyle. Jak chcesz ambilighta to kupujesz philipsa. Jak chcesz androida to kupujesz philipsa albo sony. Jak nie potrzebujesz androida czy tam google TV to możesz brać samsunga albo lg. Kupuj z wyższej serii danego producenta i tyle. Ewentualnie pytanie czy OLED czy zwykła matryca.
  • Odpowiedz
@mati1990: Od czego można ubezpieczyć telewizor?

Zakres ochrony telewizora zależy od wybranej polisy i wieku sprzętu. Jeśli zdecydujesz się na przedłużoną gwarancję w sklepie RTV, możesz liczyć na pomoc w razie awarii, przepięcia, kradzieży z włamaniem czy uszkodzenia mechanicznego.

Telewizor ochronisz finansowo z polisy mieszkaniowej, o ile zakres dotyczy ruchomości domowych. W zależności od warunków stawianych przez ubezpieczyciela, pieniądze za szkodę na telewizorze dostaniemy
  • Odpowiedz
  • 0
@hobbyt: nie patrzę na smarttv, mam kompa podpiętego do tv. nie mam kompletnie pojęcia o tv, ogólnie szukam dobrego dużego wyświetlacza do kompa, z dobrym wyświetlaniem barw i tak dalej. No i ważne jak wydawałem te 5k 13 lat temu, to teraz tak samo oczekuje od tv że tyle samo pochodzi, bez martwienia się że kupiłem tv ale już muszę składać na następny bo się z----e
  • Odpowiedz