Wpis z mikrobloga

#perfumy #150perfum

L'Instant de Guerlain pour Homme edt czyli popularny LiDG to zapach przepiękny ale jego projekcja jest na poziomie dezodorantu z Aldiego. Gdyby ktoś się zastanawiał czy stara wersja, taka jak ta ze zdjęcia jest lepsza to nie, nie jest. Projektuje na tak samo żałosnym poziomie.
dr_love - #perfumy #150perfum

L'Instant de Guerlain pour Homme edt czyli popularny L...

źródło: IMG_20231221_212611

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dr_love: ja go w tym okresie często zakładam, trwałość całodniowa, ciągle do nosa dolatuje. Może masz flakon felerny, albo tak go odbierasz?
  • Odpowiedz
Mam edp, ale sprzed min 10 lat i bardzo mocno kopie. I mega trwaly. Jeden , jak nie najbardziej intensywny, zapach jaki mam...
  • Odpowiedz
  • 1
@dyniel: nie. Miałem nowsza wersję i to samo. Trwałość faktycznie bez zarzutu
PS. Czytałem kiedyś perfuforum w czasach gdy miałem pierwsza flaszkę i w sumie to większość podzielała moja opinie.
  • Odpowiedz
@dr_love Znam tylko edt i raczej nowszy wypust, rzeczywiście dosyć bliskoskórny, ale to chyba taki typ zapachu i to nawet pasuje, że to nie imprezowa projekcja. Z herbacianych nut za to zaskakuje mnie Eau de Cedre, który wyczuwam bardzo długo.
  • Odpowiedz
@dr_love: mam końcówkę starego EDT tak z 2015 roku. Zapach był piękny. To zapach bardzo charakterystyczny, na pewno nie dla każdego, ale bardzo zwraca na siebie uwagę. W mojej opinii trwałość była przeciętna i trzymał max 4h albo po prostu mój nos się z nim oswajał. Po tylu latach niestety zwietrzały i dostałem na święta EDP z nowego wypustu. EDP jest jakby bardziej poważny i stonowany. Czuć, że nie pierwszych
  • Odpowiedz