Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +31
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
Byłem usunąć dwa nowe znamiona jakie pojawiły się z dnia na dzień wielkości 0,5mm x 0,5mm i gość mi to zrobił chirurgicznie pomimo że obok stał laser CO2.
Nie potrafię odtworzyć co odpowiedział na to dermatolog wykonujący zabieg, ponieważ nie udało mi się tego zrozumieć - co nie jest rzadkie w przypadku odpowiedzi polskich lekarzy.
Czemu bawić się w sztance chirurgiczne i szwy zamiast polecieć laserem?
#dermatologia #medycyna
W sensie - wycięcie zmiany nie załatwia sprawy ?
W każdym razie coś nie wierzę, że w 2 miesiące zrobił się czerniak i nastąpiły przerzuty. Tym bardziej, że zmiany pojawiły się z dnia na dzień w październiku i do dzisiaj nie zmieniały w żaden sposób własnego kształtu.
Dermatolog chyba powziął zbyt duże środki zapobiegawcze...
Po c--j to robić na zmianie, która ma dwa miechy, nie zmienia się w ogóle w kształcie, kolorze, a ja mam genetyczną skłonność do pieprzyków.
Przeciętny człowiek ma do 40 pieprzyków na całym ciele. Weź je teraz wycinaj wszystkie i wysyłaj do laboratorium. Przecież to nie jest normalne postępowanie.
No cóż, nauczka na przyszłość, bo w tej sytuacji