Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zalesie #zwiazki #c-------y
Ehhh pochodze z malej wsi i moje zycie nadaje sie do odcinka trudnych spraw.
We wsi zyje okolo 700 osob.

Zwiazalem sie z kobietą z naszej wsi
2 lata po slubie staraliśmy sie ostro o dziecko i nie wychodzilo, zaczelismy robic badania. Wyszlo ze jestem z zona spokrewniony....

Wychodzi na to ze moj ojciec zdradzil matke i wyruchal dalsza sasiadke - tego sie nikt nie dowie bo ojciec zmarl w wypadku.

A matka mojej zony, a teraz siostry, zdradzila swojego meza z moim ojcem. Ale maz sie nic nie domyslil i cale zycie myslal ze to jego corka.

Jakie to jest p------e, kochacie sie niezmiernie (mowie o uczuciach) i nagle to wszystko musi sie skonczyc. Jakie to zycie jest p------e.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: czemu w ramach badań nad problemami z zajściem w ciąże wykonywaliście jak zakładam badania genetyczne, by zbadać swoje pokrewieństwo?
brzmi trochę jak zarzutka
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 36
Anonim (nie OP): Jak niby z badań wyszło, że jesteście spokrewnieni? Z którego konkretnie badania? Bo facetów to raczej bada się tylko pod względem plemników, jak jest ich dużo i są żwawe to faceta zostawia się w spokoju i skupia się na kobiecie. Więc gdzie niby te badania na pokrewieństwo? Z obserwacji plemników pod mikroskopem?

• Odpowiedz
@mirko_anonim: Stary dobry kumpel parę razy mi powtarzał jak mantrę słowa które mu wbijał do głowy ojciec, że nie bierze się kobiety z okolicy bo albo was zniszczą plotami, albo was ciągle będą mieć na oku, albo z rożnych względów nie pozwolą pójść w świat, albo będziecie ugodowym między-rodzinnym interesem, a tu się okazuje już w trzecim pokoleniu po wojnie istnieje kolejny powód, że nawet nie wiesz czy nie zalałeś
  • Odpowiedz
@thorgoth

Z ciekawości, nie zauważyłeś fizycznego podobieństwa do przyrodniej siostry?

Ale na biologii to chyba wagarowales, co?
Ja nawet do rodoznego brata (z tych samych rodziców) nie jestem podobny, a Ty byś chciał żeby gość i laska mający jednego wspólnego rodzica, byli bliźniakami
  • Odpowiedz