Aktywne Wpisy

Tytyka +135
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz
laventel +21
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

#zalesie #zwiazki #c-------y
Ehhh pochodze z malej wsi i moje zycie nadaje sie do odcinka trudnych spraw.
We wsi zyje okolo 700 osob.
Zwiazalem sie z kobietą z naszej wsi
2 lata po slubie staraliśmy sie ostro o dziecko i nie wychodzilo, zaczelismy robic badania. Wyszlo ze jestem z zona spokrewniony....
Wychodzi na to ze moj ojciec zdradzil matke i wyruchal dalsza sasiadke - tego sie nikt nie dowie bo ojciec zmarl w wypadku.
A matka mojej zony, a teraz siostry, zdradzila swojego meza z moim ojcem. Ale maz sie nic nie domyslil i cale zycie myslal ze to jego corka.
Jakie to jest p------e, kochacie sie niezmiernie (mowie o uczuciach) i nagle to wszystko musi sie skonczyc. Jakie to zycie jest p------e.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 6234660a91c7a
Pobierzbrzmi trochę jak zarzutka
────────────────
Aż musiałeś głupiego baita napisać, żeby to życie miało sens.
źródło: hqdefault
PobierzAle na biologii to chyba wagarowales, co?
Ja nawet do rodoznego brata (z tych samych rodziców) nie jestem podobny, a Ty byś chciał żeby gość i laska mający jednego wspólnego rodzica, byli bliźniakami