Wpis z mikrobloga

. Nie twierdzę, że nie ma ładnych piłek, bo i to byłoby nieprawda, jednak jest to dosłownie kilka procent w skali kraju.

@PonuryBatyskaf: Mirek, ale żeby piłki Ci zaczęły przeszkadzać? to już jakiś wyższy level bronienia ekstraklapy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@PonuryBatyskaf: Fakt. Większość Polek to obrzydliwe stworzenia z wyglądu i charakteru. Za swojego całego życia i to dopiero po 30 roku życia widziałem na żywo może 2 dziewczyny warte uwagi. Cała reszta to kobiety niegodne uwagi nawet 2 sekund...
  • Odpowiedz
@PonuryBatyskaf: każdy kto ma minimum rozumu powinien się zastanowić jak z tej samej puli genetycznej może wyjść statystycznie bardzo nieatrakcyjny samiec (wg p0lek) i bardzo atrakcyjna samica (też wg p0lek xD)
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus:

Jeśli kobieta kobiecie wmawia

tylko co ma płeć do tego. To jest różnica pokoleń, mentalności etc. ja nie przyjmowałem rad od nikogo, a już z pewnością nie od najbliższej rodziny. Poza tym możemy się rozwijać całe życie, kto Ci broni mieć zajawkę na coś w wieku 30 lat?
  • Odpowiedz
@sinls: nikt ale czasu też brak ( ͡° ͜ʖ ͡°) kiedyś grałam w gry, rysowałam czy to dinozaury, czy samochody, czy kosmitów. Znałam na pamięć nazwy planet z ich księżycami. Ale już brakuje mi czasu na szlifowanie tego. Teraz trochę poczytam o ewolucji jakiejś grupy zwierząt bądź roślin i to tyle.
  • Odpowiedz
Najpiękniejsze i najbardziej naturalne są Skandynawki i tyle.

@sinls: co Ty p--------z xD Skandynawki to są brązowe jak kiełbasa, solara cały rok 24/7 i też tona tapety. jak chcesz naturalną babę to jedź na niemiecką wioskę i szukaj helgi

Polki wiele zarzucają polakom, ale prawda jest taka, że są dokładnie takie same, tylko próbują ulepszać się tapetą, operacjami plastycznymi, sztuczkami z włosami itd.

@sinls: to wyobraź sobie jak
  • Odpowiedz