"Polacy w odwecie wciskają wszystkich jak potencjalnych przestępców"?
Wiskają*
@neurotiCat: @Aquamen Osobiście myślę że to chodzi o to, że nasi na granicy w podzięce stronie Ukraińskiej trzepią wszystkich i wszystko jak najdokładniej.
@Aquamen: To nie tylko pogranicznicy ale i organizatorzy akcji przeciwprotestacyjnej. Wartym zastanowienia się jest to dlaczego rząd Ukraiński zachowuje powściągliwość a który grał na zmianę wladzy w Polsce
@Grooveer: @semyel A jak wiadomo nie istnieje możliwość żeby ukrainiec był głupi albo nie miał racji takie rzeczy są zarezerwowane dla polaków którzy mają inne zdanie niż moje. Dobrze wiecie że to nasza wina bo nie szanujemy wspaniałego narodu ukraińskiego, powinniśmy przemyśleć co robimy ze nie chcą naszej pomocy mi się wydaję że trzeba przekazać ukrainie kawałek lubelskiego, 1/2 podkarpacia i zapewnić im tam godne życie.
#ukraina #wojna #rosja #uniwersumukraina
O co jej chodzi z tym "Polacy w odwecie wciskają wszystkich jak potencjalnych przestępców"?
może chodzi o przewoźników i prób powiązania ich z ruskimi?
Komentarz usunięty przez moderatora
Wiskają*
@neurotiCat: @Aquamen Osobiście myślę że to chodzi o to, że nasi na granicy w podzięce stronie Ukraińskiej trzepią wszystkich i wszystko jak najdokładniej.
Dobrze wiecie że to nasza wina bo nie szanujemy wspaniałego narodu ukraińskiego, powinniśmy przemyśleć co robimy ze nie chcą naszej pomocy mi się wydaję że trzeba przekazać ukrainie kawałek lubelskiego, 1/2 podkarpacia i zapewnić im tam godne życie.