Cześć mireczki! ( ͡°͜ʖ͡°) Gdzie polecacie wymienić baterię w #iphone 12 mini w #warszawa ? Zależałoby mi na oryginalnej baterii lub dobrym zamienniku z programowaniem baterii żeby nie wyświetlał się komunikat o tym, że bateria jest nieoryginalna.
@girlsjustwannahavefun: no na pierwszy rzut oka tak myślałem ale nie wiem który jest sprawdzony - kiedyś wymieniałem w starej szóstce w domach towarowych i nie było problemu ale chyba go już nie ma
@FreezMan wpisz „autoryzowany serwis apple Warszawa” i Wybierz sobie jeśli chcesz 100% oryginał i brak problemów i komunikatów o nieoryginalnych zamiennikach. Jeśli chcesz taniej to jakieś właśnie zbiteszybki itd.. będą ok ale licz się z tym, że będą komunikaty o nieoryginalnych częściach, a jak nie będzie ich to znaczy, że było kombinowane a nie po prostu wyjęte i włożone
Gdzie polecacie wymienić baterię w #iphone 12 mini w #warszawa ?
Zależałoby mi na oryginalnej baterii lub dobrym zamienniku z programowaniem baterii żeby nie wyświetlał się komunikat o tym, że bateria jest nieoryginalna.
#apple
Jeśli chcesz taniej to jakieś właśnie zbiteszybki itd.. będą ok ale licz się z tym, że będą komunikaty o nieoryginalnych częściach, a jak nie będzie ich to znaczy, że było kombinowane a nie po prostu wyjęte i włożone