Aktywne Wpisy

Pentylion +33
Cieciownia dla debila ten
źródło: 1000046287
Pobierz
RobieZdrowaZupke +10
Tęsknię za swoim wujkiem Marianem. To już 13 lat odkąd go nie ma. Zawsze był pozytywny, zawsze mi mówił, że przystojny ze mnie chłopak. Nawet babcia mi tego nie mówiła.
źródło: 1000016377
Pobierz

@eleganckichlopak: na Węgrzech mają gorzej bo tam poza Budapesztem jest zadupie głosujące na Fidesz. Coś w tym stylu jakby w PL tylko Warszawa była dużą aglomeracją a reszta Polski by mieszkała na zapomnianych przez świat wsiach i małych miasteczkach. Opozycja przetrwała te 8 lat między innymi dlatego, że utrzymała samorządy w dużych miastach gdzie w większości ludzie mają jednak trochę inny punkt widzenia
Boże, jak ja się cieszę, że pisiory straciły władzę. Strach pomyśleć, co by o------i, gdyby dalej rządzili.
@OSH1980: Popracuj nad interpunkcją, a przede wszystkim nie bój się częściej używać kropki zamiast przecinka.
@OSH1980: Nie czepiam się bez powodu, tylko dbam o wspólną przestrzeń, próbując edukować potrzebujących. I nie, nie jestem żadnym nauczycielem, tylko kolesiem, który umie się sam dokształcić, żeby w ojczystym języku pisać jak najlepiej, a nie byle jak.
Nie mam ulubionych powodów, a nawet powiem, że wolałbym ich nie mieć wcale, ale to już