Wpis z mikrobloga

#tvpis Boże, jak ja się cieszę, że pisiory straciły władzę, strach pomyśleć co by o------i, gdyby dalej rządzili. #polityka
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OSH1980: A stacje masz? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja ograniczyłem się do C64C z SD2IEC, Pi1541 i Easyflashem, a wszystko wyświetla monitor CRT Commodore. (ʘʘ) IMO fajnie wyszło. Kiedyś chciałem dokupić sobie myszkę i udawać prousera w GEOSie, ale brak czasu i miejsca mnie z tego wyleczył.
  • Odpowiedz
@OSH1980 to jest właśnie to. Można nie ufać Tuskowi i reszcie ale jak pozwolić by przy władzy zostali ludzie co doprowadzili TVP do takiego stanu. Jak na takich obludnikow i kłamców głosować? Oni potrafią mówić o tym jak nie można pozwolić by rząd przejął telewizję, która ma należeć do ludzi i potem wychodzi posłanka PiSu, która jest w radzie mediów narodowych, która decyduje i decydowała m.in. zarządzie TVP. Goście co ciągle
  • Odpowiedz
@OSH1980: Myślę, że to naprawdę były najważniejsze wybory w III RP. Możemy dywagować, ale gdyby znowu PiS objął władzę to mielibyśmy coś między Węgrami a Białorusią. Na szczęście przegrali z kretesem i obstawiam, że się prędzej czy później rozpadną i nigdy do władzy nie dojdą.
  • Odpowiedz
@OSH1980: miałem takie rozkminy oglądających ostatnie posiedzenie Sejmu. Przecież oni by się rozkręcili na dobre i przed następne 4 lata jawnie by kradli, oszukiwali i betonowali swoją pozycję łamiąc wszelkie prawa i śmiejąc się w twarz Polakom i opozycji
  • Odpowiedz
to co na Węgrzech. Mieliśmy sporo farta

@eleganckichlopak: na Węgrzech mają gorzej bo tam poza Budapesztem jest zadupie głosujące na Fidesz. Coś w tym stylu jakby w PL tylko Warszawa była dużą aglomeracją a reszta Polski by mieszkała na zapomnianych przez świat wsiach i małych miasteczkach. Opozycja przetrwała te 8 lat między innymi dlatego, że utrzymała samorządy w dużych miastach gdzie w większości ludzie mają jednak trochę inny punkt widzenia
  • Odpowiedz
Boże, jak ja się cieszę, że pisiory straciły władzę, strach pomyśleć co by o------i, gdyby dalej rządzili.

Boże, jak ja się cieszę, że pisiory straciły władzę. Strach pomyśleć, co by o------i, gdyby dalej rządzili.

@OSH1980: Popracuj nad interpunkcją, a przede wszystkim nie bój się częściej używać kropki zamiast przecinka.
  • Odpowiedz
poczytałem sobie Twoje wypowiedzi i widzę, że to Twój ulubiony powód czepiania się. Dziękuję za uwagę.

@OSH1980: Nie czepiam się bez powodu, tylko dbam o wspólną przestrzeń, próbując edukować potrzebujących. I nie, nie jestem żadnym nauczycielem, tylko kolesiem, który umie się sam dokształcić, żeby w ojczystym języku pisać jak najlepiej, a nie byle jak.

Nie mam ulubionych powodów, a nawet powiem, że wolałbym ich nie mieć wcale, ale to już
  • Odpowiedz