Wpis z mikrobloga

Trochę beka z Giannisa, że mu zależało tak na tej piłeczce. Ratuje go to, że ma już pierścień na koncie bo tak to by wyglądało jakby mu głównie zależało na indywidualnych popisach.
#nba

Komu się należała piłka?

• Giannisowi, jak psu buda 62.5% (20)
  • Oscar Tshiebwe bardziej zasłużył 37.5% (12)

Oddanych głosów: 32

Jurgen-Kaczuwka - Trochę beka z Giannisa, że mu zależało tak na tej piłeczce. Ratuje ...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jurgen-Kaczuwka: czy ja wiem czy beka. Są gracze jak Jokić, co mają w.yje.bo.n.go na wszystko co związane z koszykówką, a są tacy co mają coś na wzór mamba mentality w wersji beta i zależy im na wszystkim. Podobna akcja była jak któreś tam okrągłe przyłożenie rzucił Tom Brady, a skrzydłowy, który złapał podanie od niego piłkę dał kibicowi. Później akcja i chyba sam TB12 płacił kibicowi za zwrócenie piłki.
  • Odpowiedz
@czarny_matt94: Wydaje mi się, że wspomniany Kobe by pokręcił głową na to (na ganianie za piłką, bo na zdobycze 60-punktowe był pazerny jak nikt). Ale specjalnie napisałem, że trochę beka bo być może stoi za tym jakaś background story, która tłumaczy dlaczego było to dla niego ważne. Argumentacja Indiany, że chcieli piłkę dla rookie, który zdobył swoje pierwsze punkty w NBA też marna bo nie do końca prawdziwa. Oscar Tshiebwe
  • Odpowiedz