Aktywne Wpisy
hyperlink +28
Oglądasz sobie nowe auto, Opel Astra i widzisz to. Przecież takie spasowanie to jakieś nieporozumienie. Tak się teraz produkuje auta? Przecież jakbym nie wiedział, że to nowe, bezwypadkowe auto to bym pomyślał, że to blacharz po pijaku składał z przystanku autobusowego.
#motoryzacja #opel #pracaspawaczamnieprzeistacza
#motoryzacja #opel #pracaspawaczamnieprzeistacza
źródło: image
Pobierz
A330 +33
Posiadanie psa powinno być obłożone jakimś chorym, wysokim podatkiem. Tak, żeby tylko ci, co naprawdę chcą i muszą, posiadaliby psa.
Wczorajsze wyjście z dzieckiem. Las niedaleko Warszawy, niedaleko też (niestety) osiedle. I co? I g...o. Dosłownie. Las jest traktowany jak publiczna toaleta dla okolicznych psynków. W ciągu pół godziny naliczyłem z 10 psów latających bez smyczy, jedna baba srała swoim psem i nie sprzątnęła, na zwróconą uwagę powiedziała że KOMU TO PRZESZKADZA
Wczorajsze wyjście z dzieckiem. Las niedaleko Warszawy, niedaleko też (niestety) osiedle. I co? I g...o. Dosłownie. Las jest traktowany jak publiczna toaleta dla okolicznych psynków. W ciągu pół godziny naliczyłem z 10 psów latających bez smyczy, jedna baba srała swoim psem i nie sprzątnęła, na zwróconą uwagę powiedziała że KOMU TO PRZESZKADZA

Takie są k0biety (nie mylić z kobietami). To jedna z niewielu cech, gdzie biją mężczyzn na głowę. Manipulacja i fałsz.
kleopatra, przeróżne królowe cały czas stosowały perswazje czy inne techniki zeby wpłynąć na męża/ partnera i miec to co chcą. te jest kwestia ewolucyjna.
te kobiety, które nie ogarniają manipulacji, która maja w pamięci komórkowej są raczej słabe, nie maja „szczęścia” w życiu czy
@crazykokos:
Może byłem ofiarą takiej manipulacji, ale spotkałem kilka, niezwiązanych ze sobą kobiet, które wolały przebywać w męskim towarzystwie. Wszystkie twierdziły, że z mężczyznami jest łatwiej się dogadywać i jest mniej dramy i spisków. Te kobiety sprawiały wrażenie, że nie bawią się w gierki,
a kobiety maja lepiej rozwinięty mózg i stad manipulacje, gierki. te które tego nie łapią i są takie proste to pochodzą z jakiegoś prostego ludu. wystarczy popatrzeć na literaturę- lalka, anna karenina i inne były mistrzyniami manipulacji. nawet zdarzały sie jakieś takie chłopki- proste, ale
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@crazykokos:
Mam wrażenie, że gdybyś przeszła się przez jakiekolwiek osiedle, gdy już będą okna w mieszkaniach otwierane, to częściej usłyszysz agresywny wrzask kobiet. Z tym, że nikt wrzasków nie traktuje poważnie - ZWŁASZCZA, gdy krzyczy kobieta, a "słucha" mężczyzna. Stąd takie obrazki i badania nie mają żadnego przełożenia na
bo widzę, ze jak napisałam zwyczajny fakt, ze kobiety maja lepiej rozwinięte mózgi to zacząłeś się unosić. kobiety dostają cała paczkę genów, które się naprawiają i defeagmentują, mutują itd., co wpływa na lepszy rozwój mózgu. faceci maja jedna paczkę niepodzielną, bez możliwości naprawy. wiec
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzjeśli chodzi o ofiary przemocy fizycznej, seksualnej i ekonomicznej to w większości ofiarami są kobiety.
jeśli chodzi o p-----c psychiczna, w której mogą zawierać się manipulacje, to tutaj ofiarami są głównie mężczyźni.
wiec gdzie udowodniłam, ze obrazek i statystyki to gowno?
obrazek odnosił się do tematu rozmowy, czyli przemocy fizycznej i tu ofiarami są głównie kobiety. wszystko się zgadza.
gdybym
@crazykokos:
Skoro jej nie ogarniają to znaczy że nie mają jej zapisane w pamięci komórkowej.
@inozytol:
Co zabawne są tacy co twierdzą że takie nie istnieją.
@crazykokos:
Każda p-----c jest przemocą. Podbite oko jest poważne, ale niemniej poważna jest pętla na szyi mężczyzny, który przez panującą w społeczeństwie toksyczną kobiecość nie ma innego wyjścia. Na przedstawionej grafice nie ma żadnego rozróżnienia, więc dajesz kolejny argument za tym, że wklejasz
@AlienFromWenus:
Oczywiście, że istnieją. Dlaczego miałyby nie istnieć? Płcie mają jakieś swoje uwarunkowania, ale ludzie są jednak różni.
Mam wrażenie, że te kobiety nie są zbyt lubiane przez inne kobiety.
wracając do meritum- NORMALNA kobieta zna się na manipulacji, wielowątkowości, intrygach. i oczywiste jest, ze
Ciekawi mnie ile z tych badań jest robionych pod tezę bo środowisko akademickie jest łase na modne hasełka które da się
poród mocno narusza organizm kobiety, to coś jakbyś przeszedł operacje na otwartym sercu i do tego jeszcze kilka innych i był cały połamany. i organizm cała energie wkłada w regenerację organizmu a funkcje poznawcze, stan umysłu nie jest wtedy najważniejszy. najwazniejsE jest przeżycie i regeneracja.
wiec to jest zupełnie normalne. pare lat po ciąży wraca do normalnego
gdyby nie ciąża to wśród naukowców byłyby same kobiety, bo faceci im nie dorastają do pięt.
i mie weryfikuje życie tylko tak działa biologia, baby brain.
nie pisz „w wieku nastoletnim były bardziej rozwieniete a potem magicznie zatrzymały się umysłowo”—> to jest biologia,