Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +120

Zwierz33 +5
Co myślicie o zawodzie barbera, fryzjera męskiego ?
Taki kurs w teb edukacja albo cosinus i zarabia się 100 zł za godzinę więc 800-1200 zł dniówka zamiast 21 zł na godzinę w kołchozie na taśmie.
Latem klima, zimą ciepło. Po miesiącu to ok. 16 tys zł do 26 tys a nie 4-5 tys w kołchozie.
Auto nowe, kobiety, dom, wakacje. Mega przyszłość.
Maszynka i nożyczki tanie. Ile to parę ruchów ręką i
Taki kurs w teb edukacja albo cosinus i zarabia się 100 zł za godzinę więc 800-1200 zł dniówka zamiast 21 zł na godzinę w kołchozie na taśmie.
Latem klima, zimą ciepło. Po miesiącu to ok. 16 tys zł do 26 tys a nie 4-5 tys w kołchozie.
Auto nowe, kobiety, dom, wakacje. Mega przyszłość.
Maszynka i nożyczki tanie. Ile to parę ruchów ręką i

źródło: barbershop-retro-poster-barber-shop-beard-shaving
Pobierz
Moim Mikołajem okazał się @CityHunter i od razu mogę powiedzieć, że wywiązał się on z swojego zadania na 100%!
Gdy otworzyłem paczkę pierwsze co dorwałem to list, i tu byłem pod wrażeniem, że był on napisany ręcznie! Aż mi się zrobiło głupio ponieważ swój list, dla innego mirka, napisałem na kompie i wydrukowałem (mam straszny charakter pisma)
Dziękuję Ci bardzo za życzenia w nim zawarte i również życzę Ci Wesołych Świąt i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!
Paczka z motywem #gothic zawierała ponadto: pendrive z wrzuconymi remiksami z gothica - już przesłuchane ( ͡° ͜ʖ ͡°), kubek z bezim i tekstami z Gothica - jest ekstra, na pewno będzie z niego pite (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■), książki Lupin i Morderstwo w Boże Narodzenie - nie czytałem, więc prezent trafiony i piękne wydania na dodatek! No i oczywiście słodycze - wiadomo że super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To był mój pierwszy udział w #wykopaka i nie spodziewałem się aż tak dobrej paczuchy (ʘ‿ʘ) Dziękuje Mirku i jeszcze raz wszystkiego dobrego Ci życzę!
źródło: michaubiauek
Pobierzźródło: niemajajek
Pobierz@PanPomidorek przyjemna paczucha.( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: FZ6cVy2XgAU40bQ
Pobierzźródło: comment_1659633539XQNPMn9f1jm4lQFgQ7PtSR,w400
Pobierz|૦ઁ෴૦ઁ|
Jeszcze mam takom, o. Sama prawda w tekście.( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_1581454482jJ2yXJJ6K1pJyUfTdW1ZQ1,w400
Pobierz