@jedna_odpowiedz: Anka zbyt emocjonalnie zareagowała na odrzucenie. Wątpię aby zgodziłaby się zostać tą trzecią po to aby Waldek nie musiał pokazywać się sam podczas finału.
@Aprilwine: a kto ją tam wie. Odrzucenie mocno ją sponiewierało w ego, może uznałaby, że jakoś tam się zrehabilituje tym, że ostatecznie Waldi "wybrał" ją. Nie wiem, ale podejrzewam, że gdyby Dorota nie chciała, próbowałby u Anki.
@jedna_odpowiedz zdaje się, że ten finał nagrywano już po emisji w TVP odcinka z krętactwami Waldka, więc musiał mocno nawinąć Dorocie makaronu na uszy, że mimo tego mu uwierzyła. Ewa i tak była już zdegustowana nim do końca więc ta afera już nie robiła jej różnicy.
@Noami ghosting sytuacja w której osoba, z którą masz normalnie na codzień kontakt, nagle ten kontakt sama urywa bez żadnych wyjaśnień, po prostu “zapada się pod ziemię” - przestaje odpisywać, pierwsza pisać itp.
@jedna_odpowiedz: A co powiesz o Manowskiej i jej przepiórkowania Koniarze? Bo jak dla mnie to było mega słabe. Od Darka czy Waldka chciała wyjaśnień, skądinąd słusznie a tutaj taryfa ulgowa i hihi, haha, ale to był zabawny czas. No nie, Aga była naindyczoną zołzą z permanentnym fochem. Dlatego jak miała pretensje do Matiego, że wstał i wyszedł to chociaż ta sytuacja nie nagrała się to ja stawiam dolary przeciw orzechom,
@kasx89: Możliwe, ale wcześniej próbowała stwarzać pozory profesjonalizmu a teraz to się nie kryje. I ciekawe, że jak kogoś faworyzuje to zawsze "rolniczkę. Najpierw Ziemniaczana, potem Pieczarka a teraz Koniara.
@PepikPL też to zauważyłam, że jak faworyzuje to kobiety, nawet do Waldka miała ogromy problem, że taką atrakcyjną kobietę jak Ewa postawił w niezręcznej sytuacji i mam wrażenie że Manowska stała w 100% za Ewa. Po prostu mocno wstawia się za kobietami, ale jako prowadząca powinna bardziej być obiektywna niż postronna.
@kasx89: Wiesz, między Bogiem a prawdą to Waldek jest temperamentnym narcyzem a to co jego wybranka powiedziała wbrew temu co mirki mówią miało sens. Znam przypadki mieszkania razem z teściami, którzy Cię nie akceptują i nie życzę tego nikomu. Także tutaj jeszcze jestem w stanie zrozumieć subiektywizm. Chociaż przyznaję, że Ewka tak w 100% to nie była fair, więc Manowska powinna się spytać ja z dziennikarskiej przyzwoitości czy kiedykolwiek czuła
@jedna_odpowiedz: koniara powinna zebrać większy lincz za swoje zachowanie, bo Janek i Ksiądz od pierwszego spotkania zachowywali się w ten sam sposób (przypominam Janek zatrudnił sobie 3 gości do skręcania ławki xD) i ona z pełną świadomością ich wybrała. To z jakim impetem w nich wjechała u niej na gospodarstwie zasługiwało na ostry rant z ich strony albo chociaż punktowanie ze strony Manowskiej. Ja liczyłem, że kandydaci po obejrzeniu tego
@PepikPL wszystko ujęte bardzo w punkt. Kto wie, może Manowska zastąpi Jaworowicz w przyszłości, ale tylko pod warunkiem, że ma wystarczająco długie nogi XD
@jan-paweldsaadsasd: Dokładnie, to nie była randka w ciemno z typem poleconym przez koleżankę z pracy. Ona wiedząc jacy są, sama ich sobie zaprosiła. Być może konkurenci byli jeszcze gorsi, ale to już nie ich wina i nie dawało jej to prawa do pastwienia się nad nimi jak Niemiec w obozie. To są miękkie, ale dobre chłopaki, nie zasłużyli sobie na takie traktowanie i produkcja powinna jakkolwiek to zaadresować a nie
@galicjanin: zero godności w tej lasce :(
co to?