Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ktoś już dostał pamiątkowy list z przejazdu kolejowego na Szczecińskiej we #wroclaw ? Bo mnie to chyba niestety czeka, na sygnalizatorze przed przejazdem święciło się czerwone światełko, ale problem z tym że sygnalizacja na przejeździe nie migała a szlabany były podniesione, więc pytanie jest takie, czy przyjdzie mi mandat i na ile się szykować? Bo pewnie ciężko się będzie od tago odwołać, a w aucie w którym zrobiłem ten "sprytny" manewr nie mam wideorejestratora. #drogi #polskiedrogi #fotoradar #mandat #gidt

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim generalnie jak bardzo chce się kombinować to może być tutaj przestrzeń do tego, bo sekwencja sygnałów jaka tam jest zastosowana zgodnie z przepisami powinna być stosowana "w sygnalizacjach wzbudzanych przez tramwaj na przecięciach drogi z torami tramwajowymi" (Dz.U. 2019 poz. 2311 4.2.3.b.).
  • Odpowiedz
na sygnalizatorze przed przejazdem święciło się czerwone światełko, ale problem z tym że sygnalizacja na przejeździe nie migała

@mirko_anonim: czego nie widać na google street view że nie wiem czym na tym przejeździe jest "sygnalizacja na przejeździe"? Bo "sygnalizatory przed przejazdem" widać, szlabany też...
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim ten przejazd jest p--------y. Ciapong przejedzie, szlaban w górę, w kierunku kosmonautów wszyscy jadą a w stronę granicznej stoją. Po co nie wiem, ale potrafią długo trzymać a za przejazdem pusto. ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz