Aktywne Wpisy
Eladraan +88
#ciaza Jesteśmy po badaniach prenatalnych. Wykazały wysokie prawdopodobieństwo chorób min. zespół Downa. Nie mogę się pozbierać po tym. Staraliśmy się o to dziecko ze 3 lata. Żona jest bardzo religijna, wierząca - najpierw, że dziecko to cud, teraz liczy na to, że dziecko będzie zdrowe. Ja nie mam takiego poglądu na to - co to za "cud" skoro będzie chore? "Masz tutaj upragnione dziecko, ale żeby nie było łatwo to

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wypiek 1.2 opóźni się na początek przyszłego tygodnia. Postanowiliśmy rozwinąć filtry nieco bardziej niż w pierwotnych założeniach, co wymaga jeszcze dodatkowej pracy. Będą one za to oferowały kilka nowych rzeczy, takich jak kontekst gdzie filtr jest aktywny (znaleziska, wpisy, komentarze) oraz możliwość wyboru akcji następującej gdy filtr/czarna lista zachodzi (ukryj/zasłoń/wyświetl). Mamy nadzieję, że wynagrodzi Wam to czekanie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Ostatnio na Google Play dostała się wersja 1.2, która nie jest jednak oficjalnym wydaniem, a wersją do testów wewnętrznych, która wyślizgnęła się na świat w wyniku eksperymentów z systemem deploymentów. Nie zwracajcie więc na nią uwagi, prawdziwe 1.2 pojawi się niedługo pod postacią 1.2.1. Przepraszamy za zamieszanie i życzymy miłego weekendu!
#wypiekmobilny