Wpis z mikrobloga

@adam-radi kurczę zastanawiam się co ona robiła z twarzą, bo szczupła to zawsze była, mam wrażenie że może schudła max 5 kg, ale na tych jej starych teledyskach jej twarz jest bardzo okrągła, a teraz taka wychudzona na twarzy
  • Odpowiedz
@adam-radi porównaj sobie jej stare teledyski i zdjęcia do tego jak wyglądała teraz w rolniku, kolosalna różnica. A wątpię żeby się ostrzykiwała czy coś, to już jest grubszy hajs
  • Odpowiedz
@adam-radi przecież ona wygląda totalnie #!$%@?, jak na 30lat jest zjechana, ma bladą papierową sztuczną skórę, w dodatku po zabiegach. W dodatku dziwny charakter, parcie na szkło, kompleks piosenkarki, nie umie śpiewać ale udowadnia całemu światu że to świat się myli a ona będzie drugą Rodowicz
  • Odpowiedz
@jedna_odpowiedz jak na to że mogła coś robić to nie wygląda jeszcze tak źle, najbardziej śmiesza mnie zawsze te laski które mają mega naciągnięte brwi i wygląda to bardzo nienaturalne
  • Odpowiedz
@cichy-spokojny-grzeczny ogółem z tym że ma 30 lat to serio prawda, czytałam gdzieś na fejsie komentarz babki z którą Ewa współpracowała we wcześniejszych etapach i laska zapewniała, że Ewa ma tylko 30 lat. I to fakt z tym stylem ubierania się i malowania, totalnie mi się to nie podoba i wygląda to wszystko mega karynsko. Ja rozumiem, że ona jest szczupła i ładna w miarę i chce pokazać swoje atuty, ale
  • Odpowiedz
  • 1
gółem z tym że ma 30 lat to serio prawda

@kasx89: no tak, wychodzi, że ma 29-30 lat

przecież ona wygląda totalnie #!$%@?, jak na 30lat jest zjechana, ma bladą papierową sztuczną skórę, w dodatku po zabiegach. W dodatku dziwny charakter, parcie na szkło, kompleks piosenkarki, nie umie śpiewać ale udowadnia całemu światu że to świat się myli a ona będzie drugą
adam-radi - >gółem z tym że ma 30 lat to serio prawda

@kasx89:  no tak, wychodzi, że...

źródło: Zrzut ekranu z 2023-12-06 11-31-59

Pobierz
  • Odpowiedz
@adam-radi o kurczę, już w wieku 16 lat wyglądała bardzo dojrzale. Taki typ urody po prostu + niepotrzebnie postarza się bardzo ciemnymi włosami i staroświeckim makijażem. No i może dzieciak też jej dał w kość, bo ma 6letniego brzdąca.

A Sara i Artur mają też do siebie bardzo blisko, bo chyba około 30 km.
  • Odpowiedz