Poszukuje jakiegoś plecaka, który ma dość sporą pojemność w którym pomieszczę laptopa, jakąś książkę, pojemnik na jedzenie (albo i dwa) strój treningowym(wraz z butami) oraz rzeczy do wzięcia prysznicu no i żeby był taki zapasik, zeby włożyć jakąś wodę. Jedynym dodatkowym aspektem jest to, żeby nie wyglądał jakbym transportował organy wewnętrzne, szedł w góry albo na wojnę xD Przeglądam sobie różne i rzeczywiście są takie pojemne plecaki ale wizualnie odpadają.
@wap_eeL: potrzebujesz plecaka koło 40L żeby tyle tam swobodnie wpakować więc no siłą rzeczy będziesz wyglądał jakbyś szedł w góry ( ͡°͜ʖ͡°) zobacz Osprey Kestrel 38,dobrze się kompresuje i ma suwak dostępu z boku + wygląda (w/g mnie) po prostu zajebiscie i w miarę "miejsko"
@wap_eeL ja mam z gym beam jest dość spory, ale czasami trzeba się nagimnastkowac żeby załadować wszystko na cały dzień. Jak nie biorę pasa to na spokojnie buty strój i 2l butla na wodę się zmieszczą, plus pojemnik z żarciem.
Przeglądam sobie różne i rzeczywiście są takie pojemne plecaki ale wizualnie odpadają.
#mikrokoksy #plecak
To jest to dokladnie