Wpis z mikrobloga

Czołem Wypiekowicze! #wypiekmobilny

Ostatnio mniej się odzywaliśmy z powodu nawarstwienia obowiązków zawodowych, czuć zbliżające się święta na plecach ¯\(ツ)/¯, ale planowo chcemy w przyszłym tygodniu wydać Wypiek 1.2 z rzeczami o które najbardziej prosiliście:
- filtrowanie treści po słowach - jeśli masz dość covida/Wołynia/wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) to będziesz mógł wymazać je z Wykopu,
- nieskończona czarna lista - bo ludzi z odmiennymi poglądami nigdy nie brakuje ( ͡~ ͜ʖ ͡°),
- ulepszone cytowanie treści - zaznaczanie tekstu w końcu będzie przyjemne,
- oraz filtrowaniem treści bez tagów i od nowych kont,
- a jeśli przedświąteczne urwanie głowy pozwoli to dorzucimy jeszcze coś ekstra.

Na ten moment zostawiamy Was z wypiekiem, którego akurat miałem pod ręką i słyszymy się niedługo!
bakehaus - Czołem Wypiekowicze! #wypiekmobilny 

Ostatnio mniej się odzywaliśmy z pow...

źródło: 20231202_124441

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@bakehaus epicko, leci plusik

- oraz filtrowaniem treści bez tagów i od nowych kont

Dla zainteresowanych - na Wykopie w przeglądarce usuwanie treści bez tagów, treści zielonek itp. jest już od dawna dostępne za pomocą Wykop X:
  • Odpowiedz
  • 1
@WykopX: Dzięki, również polecamy WykopX ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

@drazekorsarze Obecnie mamy ciężko z czasem, ale jeśli się wyrobimy to jeszcze w tym tygodniu doimplementuję własny mechanizm cache do obrazków, bo ten z obecnej biblioteki nie sprawdza się
  • Odpowiedz
@bakehaus świetna robota. Fajnie, że słuchacie sugestii użytkowników. Nareszcie będzie można filtrować treści w tym szambie. Czekałem od dawna na opcję blokowania nieotagowanych wpisów
  • Odpowiedz
@bakehaus: Jedna drobna brakująca rzecz - przydałaby się np. kropka przy awatarze by pokazać, że ktoś napisał na PW, bo obecnie nie jest to zaznaczane w domyślnym ekranie ani w powiadomieniach, ani nawet na napisie "wiadomości".
  • Odpowiedz