Aktywne Wpisy
mrocznegacie +1284
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
jarosuaf +265
Wypadek był koło mojego miasta, najprawdopodobniej w środku dwie osoby. W komentarzu to, co się od auta odkleiło.
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
no dzień dobry, podpięli w końcu w moim #!$%@?łku światłowód. Najlepsze ofertę dostałam z play tv + swiatlowod 600mb za 75zl przez 2 lata, umowa na maila i tu zaczynają się cyrki. Na umowie mam 12 msc gratis i płatności bez rabatów prawie 200zl. Dzwonie od 2h na infolinie/czaty każdy konsultant mówi coś innego, dzwonie do doradcy ten mówi ze się Pani nie martwi oni zawsze takie umowy a fakturki beda na 75 zl XD. No cyrk nikt na infolinii nie jest w stanie mi powiedzieć ile będę płacić, jak odliczyć rabaty, że dowiem się po 1 fakturze. No tylko ze jest 14 dni na wypowiedzenie, a 1 fakturka będzie nie wiadomo kiedy, jak już się wycofywać bez konsekwencji nie można. Może ja już jestem starej daty, ale nigdy w żadnej mowie z dostawcami takiego cyrku nie było, zawsze miałam co łpace konkretnie, czy to jest normalne w play, ze olewa się umowy i wierzy doradcy na słowo?
Komentarz usunięty przez autora