Wpis z mikrobloga

@Kret_Huczsrajajaminski: tak oznaczył go we wpisie w którym zamieścił screna , dalej jeszcze czegoś nie rozumiesz. Jak chcecie sobie komuś dupę cichaczem obrabiać to skrzyknijcie się gdzieś na discordzie albo sobie jakiś tajemny tag załóżcie a nie atakujecie ludzi na publicznym tagu i blokujecie im możliwość odniesienia co to za kacapskie standardy.
  • Odpowiedz
@Szinako: przecież ten screen nie ma logicznego związku z tezą którą ma niby udowadniać, a spamujesz nim jakbyś znalazł złotego graala przedstawiającego pomyłkę Polaka XD
  • Odpowiedz
@Kret_Huczsrajajaminski: zlepek to połączenie dwóch niezależnych części.

Pierwsza cześć to terrorystyczną
Druga cześć to rosyjską
Zlepek to terrorosyjską. Taki neologizm sobie wprowadziłem, każdy Polak by ogarnął więc niedziwne, że nie rozumiesz.
  • Odpowiedz
Poza tym nie odniosłeś się do tego co napisałeś. Klękaj przed polskim Panem i przepraszaj za to, że Cię nie nauczono kultury dyskusji.

@malinq: o widzę, że edytowałeś
A może porozmawiamy o twojej chorobie psychicznej?
  • Odpowiedz
A może porozmawiamy o twojej chorobie psychicznej?

@Kret_Huczsrajajaminski: Nie interesują mnie internetowe diagnozy pożytecznych gamoni Putina. I nadal nie odniosłeś się nieuku do tego co Ci wytłumaczyłem. O czym ja mam z Tobą rozmawiać jak do Ciebie nie dociera prosty polski język xD
  • Odpowiedz
@malinq: Teraz to już sobie wracaj do swoich problemów z główką. Nie ma już potrzeby boostować tego wątku :)

I nadal nie odniosłeś się nieuku do tego co Ci wytłumaczyłem.

Dałeś się złapać jak małe dziecko, ale niestety marny z ciebie pomocnik, bo składasz te zdania godzinami.
  • Odpowiedz
@Kret_Huczsrajajaminski: zaczęło się od tego, że przerosło Cię zrozumienie zwrotu „terrorosyjski”. A potem już nie potrafiąc się przyznać do głupoty zacząłeś brnąć we wchodzenie w dupę Putina i obrażanie własnej matki swoim zachowaniem XD
  • Odpowiedz