Wpis z mikrobloga

Czy jeżeli jako przykładny obywatel codziennie podróżuję zgodnie z regulaminem miejskiego przewoźnika, posiadam ważny bilet to czy również muszę ubiegać się z państwowych pieniędzy o taką nalepkę, nakleić sobie ją na czoło by było wiadome, że jadę zgodnie z tym regulaminem?

#pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #ekonomia #gospodarka #pieniadze #finanse #polska #polityka #heheszki
RakunG - Czy jeżeli jako przykładny obywatel codziennie podróżuję zgodnie z regulamin...

źródło: 400546957_281226231582980_4550435540707195556_n

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RakunG: przez chwilę odczułem szok i miałem pytać, czy to fejk, ale w sumie przypomniałem sobie te banery o działaniu na korzyść kremla i nie mam pytań. Ja j---e.
  • Odpowiedz
@RakunG: Za młodu jak ktoś w kółko powtarzał jaki jest fajny to było wiadomo, że jest zjebem który ma silną potrzebę utwierdzać się w przekonaniu bycia fajnym. Jak ktoś był spoko to nie czuł potrzeby każdemu mówić jaki to nie jest spoko bo to wychodziło samo.
  • Odpowiedz
@RakunG: glapińskiemu weszło za bardzo bycie profesorem na sgh, gdzie każde jego pierdnięcie mruknięcie stawało się prawem i prawdą objawioną
  • Odpowiedz