Aktywne Wpisy

kluha666 +465
Kupno Steam Decka i czytnika ebooków, to były moje najlepsze decyzje zakupowe ostatnich lat. Dzięki temu pierwszemu, ponownie rozbudziłem w sobie pasję do gier, a drugie pozwala mi w łatwy i wygodny sposób czytać. Wiem. C---a was to obchodzi, ale po prostu się cieszę.

OmgLolWtf +208
No przelej pieniążek wykopku, na co czekasz ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file8236979774133513083
Pobierz

KAWA MIELONA LAVAZZA QUALITA ORO 250G.
Okazało się że kawa jest tragicznej jakości, nie ma smaku, i sam wygląd kawy odbiega od oryginału - jest pełno grudek a także kolor jest inny. Podczas zaparzania bardziej przypomina wodę a nie kawę. Kupuję tą kawę od wielu lat więc wiem jak powinna wyglądać. W załączniku zdjęcia i porównanie do oryginału. Sprzedawca twierdzi że wszystko jest git, tylko producent ma różne partie więc generalnie mogę s--------ć. Oczywiście w opisie aukcji nie było mowy o tym że to kawa przeznaczona na rynek rosyjski i ukraiński.
Kręcić małysza? Co wy byście zrobili? Na jedno opakowanie bym machnął ręką, ale kupiłem 6 sztuk które już pojechały do rodziny zagranicę jako prezent, więc niesmak pozostał.
#allegro #kawa #oszukujo #lavazza #prawo #uokik
źródło: 1000012871
Pobierz@fuechsinn: przecież jak ktoś w ogóle twierdzi, że "włoska kawa najlepsza" to nie ma co dyskutować xD włoska kawa to taki przepalony syf, że pewnie lepiej smakuje jakby sobie zaparzyć węgiel xD
ale daj robakowi się poczuć się lepszym, bo on je i pije zagraniczne produkty, a nie jak ty, polskie, biedackie
@open_or_die Lavatzze nie problem kupić w tej cenie, chodzi o to ze op chciał kupić Lavazze
@wjkp: to trochę słabo, bo wystarczyło zwrócić te 5 opakowań przez allegro, a to 1 już przemęczyć