Aktywne Wpisy
SzybkiBLN +946
Mirki i Mirabelki, dotarła do mnie smutna wiadomość, odszedł od nas śp. @Dutch, osoba która spędziła tu prawie 12.5 roku. Można go było najczęściej spotkać na tagu #prawo w końcu był prawnikiem. Niestety przegrał z choroba, która za szybko go nam zabrała. Jeszcze miesiąc temu umawiałem się z nim na #p--o, niestety nie było nam dane wypić tego ostatniego kufla. Facet o dużej inteligencji, wiedzy i humorze. Spoczywaj
Bezbolesne i szybkie sposoby na #samobojstwo?
Pociąg i samochód odpada, leki też.
Myślałam o powieszeniu ale raczej w ramach złamania rdzenia niż uduszenia. Co jeszcze? Czad? Proszę Mirków o zarzucenie pomysłami
Pociąg i samochód odpada, leki też.
Myślałam o powieszeniu ale raczej w ramach złamania rdzenia niż uduszenia. Co jeszcze? Czad? Proszę Mirków o zarzucenie pomysłami
Ostatnio zgłębiam trochę bardziej europejskie kino i szukam czegoś fajnego z akcją w stylu gangusów ale niekoniecznie. Chętnie przyjmę dowolny dobry europejski serial. Najlepiej jakby produkcja była już skończona bym nie musiał czekać na jakieś nowe sezony tylko sobie pyknął po prostu cały na raz i nie wracał już więcej.
Ostatnio oglądałem:
Fauda, TopBoy, 4blocks, Gommorra, Suburra, Dark, Berlin Station, Berling Dogs, Derry Girls, Lillyhammer, Peaky Blinders, Line of duty, Gangs of london.
Chętnie obejrzę coś jeszcze co nie jest amerykańskie i jest dobre.