Wpis z mikrobloga

Cześć,
Od lat używam teleelevidenie i jestem w miarę zadowolony, bo sporadycznie kanały tv włączam. Ostatnio jednak teść i mówi, ze tez by chciał, a że on est na emeryturze i ogląda każdy możliwy sport to nie chciałbym czegoś co czasami nie działa i tu u mnie z tego co zauważyłem część kanałów potrafi przycinać albo nie działać przez jakiś czas.

Cenowo też jest spoko, bo 3 euro/mc ten teleelevidenie, ale mogę trochę więcej zapłacić byle działało dobrze.

Może #plusx albo coś?

Dzięki za podpowiedzi.

#iptv
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wloczykij2 wątpię, że znajdziesz jakąś korć która będzie idealnie działała (nie zacinała się). Przy większych wydarzeniach większość iptv będzie zacinała się, jakby jakaś nie zacinała się to każdy by z niej korzystał
  • Odpowiedz
@Wloczykij2: to dużymi literami :) skoro ma antenę satelitarną (" jemu może być ciężko jak cale życie cp z satelity") to nie męcz człowieka z IPTV tylko kup mu tuner z obsługą OScam, zamiast IPTV - ccam (czyli po sieci idą tylko kilobajtowe pakiety deszyfrujące sygnał satelitarny) i będzie fajnie, fajnusio.
  • Odpowiedz
@zorq dzięki za wyjaśnienie. Skąd wziąć dostawcę dobrego i jaki tuner wybrać? Może da się to zrobić w apce telewizora jak ma wbudowany tuner?
Dzięki bardzo
  • Odpowiedz