Aktywne Wpisy

greg_uk +12
TL;DR Mam mega doła, bo nie mam fachu, jestem chory i uzależniony. Ale chcę jeszcze powalczyć i szukam rad mądrych, dobrych ludzi!
Cierpię na schizofrenię paranoidalną (remisja) i jestem osobą uzależnioną. Niestety do tej pory nie udało mi się samodzielnie odzyskać kontroli nad swoim życiem, nałóg się nasila, a wraz z nim długi, dlatego jakiś czas temu postanowiłem, że idę na odwyk dla podwójnych diagnoz. Przed zachorowaniem na schizofrenię, pracowałem chwilkę jako frontaś
Cierpię na schizofrenię paranoidalną (remisja) i jestem osobą uzależnioną. Niestety do tej pory nie udało mi się samodzielnie odzyskać kontroli nad swoim życiem, nałóg się nasila, a wraz z nim długi, dlatego jakiś czas temu postanowiłem, że idę na odwyk dla podwójnych diagnoz. Przed zachorowaniem na schizofrenię, pracowałem chwilkę jako frontaś

lukija +1
lubię oglądać filmiki o siostrach zakonnych jak się modlą jak wygląda ich dzień i jak mój chłop ze mną zerwie to na pewno pójdę do zakonu
#sluchawki #anc #blackfriday #sony
Sony wh1000xm3 można już dorwać za 7xx złotych.
Xm4 od xm3 się różnią tylko wyglądem. Tak samo grają i tak samo działa ANC.
Oprócz tych dwóch zarzutów - zajebiste
Ta głośność na zewnątrz, to kiedy Ty masz je założone na głowie czy jak w ręku trzymasz ?
Jak ktoś ich używał to nigdy nie było słychać.
Jak mi się zniszczą, to biorę xm4
u mnie wszystko super z łącznością, mega zadowolony jestem do dziś
kupiłeś druga pare czy się zdecydowałeś na coś innego?